Astral Tapınak

fro'pi0n_

Kayıtlı Üye
Katılım
6 Haz 2021
Mesajlar
42
Tepkime puanı
34
İş
Cyber Security
Astral Tapınak Nedir ?


Bir astral tapınağı düzenli olarak kullanmak, sihrinizin etkinliğini artırabilir ve başka birçok kullanımı vardır. Astral projeksiyon idealdir, ancak gerekli değildir. Derin bir meditatif durum ve görselleştirme anahtarlardır. Şeytan'dan tapınağı kutsamasını isteyebileceğiniz ritüel sırasında tapınağınızı inşa etmelisiniz. Kendi yerinizi inşa etmeniz gerektiği sürece meditasyon yapın. Bu, Şeytan'ın tapınağınızı kutsaması ve kutsaması için bir istek yazdığınız duadan sonra yapılmalıdır.

Tapınağınızı dilediğiniz gibi inşa edebilirsiniz. Burası sizin bölgeniz. Önce tapınağınızın dışını görselleştirin. Bu, bir piramit veya seçtiğiniz herhangi bir şekil olabilir ve seçtiğiniz herhangi bir malzemeden yapılmış olabilir [güçlü olmalıdırlar]. Herhangi bir boyut, şekil veya renkte kendi sunağınızı, halınızı veya zemininizi yaratın. Tapınağınıza dilediğiniz her şeyi ekleyebilirsiniz. Yanan ateş lambaları, devasa Baphomet'ler, kırmızı, mavi veya siyah kadife duvarlar, Şeytanlarla buluşmak için duvarları kaplayan minderli koltuklar, devasa altın veya gümüş tütsü brülörleri - bunlar sadece birkaç fikir. Burası sizin özgür olduğunuz, kendi özel iç mekanınızdır. Burayı ne kadar çok ziyaret ederseniz, o kadar güçlenir.

Bitirdiğinizde, Demon'unuzu ve ilişkide olduğunuz diğer Demon'ları onu görmeye davet edebilirsiniz.


Astral tapınaklar ne için kullanılır ?

1.Ritüel
2.Meditasyon [her türlü ve astral çalışma]
3.Diğer insanlarla telepatik iletişim
4.Demonlarla Buluşma



NOT: Önce tanışmak istediğiniz Demon'u tanımalı ve onunla bir ilişki kurmalısınız. Burası iletişim kurabileceğiniz ve soru sorabileceğiniz bir yer.

Ayrıca tapınağa gidebilir ve psişik yetenek gerektiren belirli konulara odaklanabilir veya telepatik olarak iletişim kurabilirsiniz.


Başka bir insanla telepatik olarak iletişim kurmak için, o uyurken tapınağınıza gidin ve ruhunu tapınağınıza 'irade edin'. Bunu görselleştirme ile yapın. O varken, onu etkilemek istiyorsanız, onun ruhunu ışık bedenden ayırın ve ışık bedenle şimdiki zamanda kısa komutlar vererek konuşun. Önemli bir şeyi tartışmak isterseniz, sanki karşınızda oturuyormuş gibi konuşun. Ayrıca uyandığında gerçekleşen toplantıyı hatırlamayacağını, tüm komutlara uyacağını da söyleyebilirsiniz.

Reşit olmayan ve/veya herhangi bir resmi tören ayinini yapamayanlar için, bu tür şeyler için bir astral tapınak idealdir. Ayrıca reşit olmayanlar da Şeytan'a adanmalarını orada yapabilirsiniz. Şeytan bunu anlar ve resmi adanma töreni kadar geçerlidir. Bir yetişkin olarak reşit olduğunuzda, asıl tam töreni gerçekleştirerek bunu tamamlayabilirsiniz.
 
Son düzenleme:

URUMHAMATAHAYİL

Yönetici
Katılım
5 Haz 2008
Mesajlar
7,096
Tepkime puanı
4,961
İş
Wellness Antrenör/Psikolog/ Sosyolog
Astral tapınakların dini merkez olmasına gerek yok. Herhangi bir tanrı tanrıça ya da kutsal varlığın kutsamasına ihtiyaç duymaz. Astral kale, tapınak, ev ya da bahçe adına her şey diyebilirsiniz. Özelikle koruma amaçlı kullanılır. Majisyenin ruhu, Yüksek benliği, bilinci, astral bedeni, zihin bedeni gibi varlığını zarar verici unsurlardan korumak İçin kullanılır.
Bir kütüphane, gizli sığınak, davet merkezi olarak da iş görür.
Meditasyon hali kesinlikle yeterki değildir. Kesinlikle astral çıkış yapılmalıdır.
Trans ya da başka şuur halleri ile zihnin içinde bir yapı meydana gelebilir. Astral alan da bir yapı oluşturulmaz.

astal çıkış bir imaj çalışması değildir. Astral beden astal aleme gider.

şeytan ismi ise sonradan meydana getirilmiş bir isimdir. Şeytan ismini zikredildiğin de semavi dinlerin varlığı gelecektir. Maalesef bazı modern satan mistik gruplar ya da inançlar din karşıtlığı felsefesi ile özellikle hristiyan dinin kabul ettiği değerler üzerinde durur ve onlara karşıt düşünce ya da inanç geliştirerek bir protest din oluşturmuştur.

pagan inanç sisteminde şeytan diye bir şey yoktur. Lucifer, lilith, pan gibi kutsal varlıklar hristiyan kilisesi tarafından şeytanlaştılmıştır.
Pagan inanç sistemlerinde şeytan ya da benzeri bir enerji temsil eden bir varlık bile yoktur.

Satan inanç temelli bir sisteme inancınız var ise bence çok iyi araştırmalı yapmalısınız. Hele hele psişikseniz dünyevi bilgiden önce aldığınız çağrılara göre atıştırmalı ve inanç sisteminizi ona göre inşa etmeli ve çalışmalarınızı da bunlara göre yapılandırmalısınız.
 
Üst