AronArcher
Banlı Kullanıcı
Arkadaşlar astral seyehte hepsi oluyor ve kendimi uçuyor gibi hisediyorum sonra ne yapacağim bilemedigimden gözlerimi aciyorum yardim.
Astral seyahatin amacı nedir? Neden insanlar astral seyahat yapabilmekte, neden, amaç ne olmalı?Astral seyahati sadece başarabilmek amacıyla yapıyorsanız sonra hiçbirşey olmamazı normal değil mi sizce de? Hiçbir çalışma amaçsız yapılmaz. Amaçsız sadece merak için yapılan çalışmalarda belli bir yere kadar ilerler. Siz önce kendinize astral seyahat yapmak istemenizdeki amacınızı belirleyip onu iletirseniz daha rahat bilgi verilebilir. Sevgi ve Işıkla...
Arkadaşlar astral seyehte hepsi oluyor ve kendimi uçuyor gibi hisediyorum sonra ne yapacağim bilemedigimden gözlerimi aciyorum yardim.
Özgür olmak ve istediğim yere gitmek için yapıyorum.
Astral seyahatin amacı nedir? Neden insanlar astral seyahat yapabilmekte, neden, amaç ne olmalı?
Astral seyahat fiziki bedenin dışına çıkarak (çünkü fiziksel olarak imkansız bir durum) enerji bedeni ile fizikötesi alemlerinde hem bilgi almak hem keşfetmek hem de istediğin herşeyi yapabilmek için bir basamaktır. Farklı bir boyuta geçebilmek için bir araç. Amacı size bağlı lakin araç olma unsuru taşır.