"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Astral seyehate çıkamama

Reddlabell07

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar yardım edin benim sorunun astral seyehate çıkamam rahat bi pozisyonda yatıyorum kafam kuzeye ayağım güneye gelecek şekilde bi süre bekliyorum titreşimleri yakalame mevzuusu var titreşimleri yakalıyorum ayaklarımdan kafama kadar bi titreşim oluyor ama kısa süreli oluyor 10 15 sn civarı o titreşimler geçtikden sonra bedenim donmuş bi şekilde kalıyorum yatakda donmuş bi şekilde öle bekliyorum düşünebiliyorum ama çıkamıyorum sorun ne yalnış yaptığım birşeymi var ?? rahatım kaslar filan gevşiyor gözüm haric tüm kaslarım gevşedikden sonra öle bekliyorum hayal ediyorum yinede olmuyr. yardım :/

enerjiniz izin vermiyor olabilir. astrala çıkmadan önce meditasyon çalışmaları nefes teknikleri gibi enerji çalışmları yapabilirsiniz. astral seyahat sonraki aşamalar.. hiç bir enerji çalışması yapmadan çıkmak daha zor olur. telekinezi ile falan enerjinizi hissetmeye çalışın sonra da sitede astral seyahat için gerekli teknikler yer alıyor. araştırırsanız bulabilirsiniz.. :) başarılar..

meditasyon çalışmaları yaparak kontrol edebilirsin enerjini.. sitede astral seyahat bölümünde gerekli bilgiler var..

meditasyon çalışmaları yaparak kontrol edebilirsin enerjini.. sitede astral seyahat bölümünde gerekli bilgiler var..

eğer problemim enerji yetersizliğiyse kolay halledebilrim teşekkürler sağ ol. bide beni rahatsız eden şu korku var bi yerlerde ara seviyeye geçerseniz saldırıya uğrarsınız die bi kaç yazı okudum şimdi ara seviyeye geçerim filan die korkuyorum :)

a.s çıkış aşamasında hiç birşey düşünmemen gerek diye biliyorum..

ayrıca çalışmalarını her gün değilde her hafta haftanın aynı günüyapmanı öneririm

Astral seyahat içinbir tıbbi bilgide ben eklemek istedim.Bağırsaklarınız sağlıklı çalışıyor olacak yani kabızlık durumu olmayacak diye biliyorum,ne kadar etkili onu tam bilmiyorum faydası olur diye paylaşmak istedim.

a.s çıkış aşamasında hiç birşey düşünmemen gerek diye biliyorum..

ayrıca çalışmalarını her gün değilde her hafta haftanın aynı günüyapmanı öneririm

anladım azazil cinlerimi ne varmış onlar hergün çıkmıyorlarmış galiba dikkat etmek lazımmış varmı bi bilgininiz teşekkür ederim.

Astral seyahat içinbir tıbbi bilgide ben eklemek istedim.Bağırsaklarınız sağlıklı çalışıyor olacak yani kabızlık durumu olmayacak diye biliyorum,ne kadar etkili onu tam bilmiyorum faydası olur diye paylaşmak istedim.

yok çok şükür öle bi problemim :) teşekkür ederimm

Geri