"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Astral seyehat

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan umut3431
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

umut3431

Banlı Kullanıcı
Astral seyehat yapmak istiyorum 1yıldır deniyorum ama yapamıyorum ya kesin sonuçlu yardım edicek varmı 1 yıl dediysem toplam 1hafta anca denemişimdir ama bütürlü sonuç alamıyorum geçen birtane gördüm %90 işe yarıyormuş kartonla ve aynayla yapılan birşey ama bağzıları denemeyin diyiyor boyut kapısı açılıyormuş evet %90 işe yarıyor ama o kapıdan sizin geçtiniz gibi geçenlerde oluyor diyiyordu yani onu demeye korktum başka bir şekilde kesin sonuçlu olan varmı kısa sürede lütfen yardım edin gerçekten çok istiyorum ama bi türlü başaramıyorum.

sevgili umut öncelikle başaramıyorum düşüncesini kafanızdan atmanız gerekli bilinçaltına bu şekilde kodlamanız bile sizin yaptığınız denemeleri bir nevi engelleyeceğini düşünüyorum,astral seyahata çıkanlar kimileri 1-2 denemede çıkarken kimilerininde bu sürecin uzaması ama sonucta çıktıklarını biliyorum fakat en önemlisi sizde araştırmışsınızdır iyi konsantrasyon, nefes teknikleri , hayal gücü imgeleme ile yolu çıkış yapacağınıza inanıyorum tekrar tekrar deneyin...

ya kesin sonuçlu taktik varmı yapmak için bitürlü yapamıyorum aynayla yapılanda sakıncalıymış

Geri