"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

astral seyehat inisiyasyonu 12

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kerimali abi cok az kaldi inşallah cıkmayı başarırım son 10dk hadi bismillah heyecan yok korku yok

nerelere götürecen bizi kerim abi :)

kerimali abi cok az kaldi inşallah cıkmayı başarırım son 10dk hadi bismillah heyecan yok korku yok

nerelere götürecen bizi kerim abi :)

Şu Bedenden Cıkısı Sağlıyalımda

Gerisi Gelir

Allah Kolaylık Versin

Peki Astral Seyahatte Konuşabilecezmi

Üslubunuza dikkat ediniz. Askerlik arkadaşınızla sohbet etmiyorsunuz. Gereksiz yazışmalardan kaçınınız yoksa silinecektir. Astral seyahatte konuşmak gibi enteresan fikirler nereden aklınıza geliyor bilmemki. Madem ki bu branşta ilgi ve bilgi sahibi değilsiniz neden bu enerjiyi almak istiyorsunuz? Önce pişmeli sonra deneyimlemelisiniz. Yoksa çıkmayı, yıldızlarda gezinmeyi ancak rüyanızda görürsünüz.

Arkadaşlar çok garib bi sorun yaşadım duş aldım ılık bir duş sonra yattım Astral seyehat için kulağımda su kalmış bide çınlama başladı çok acayip kulak sağır edecek gibi çınlama bitmiyordu bide kulağımdaki su kaşıntı yapmaya başladı sinir oldum çıkamadım tamda uygun şartları ayarlamıştımki olmadı :/ neyse bi dahakine olur inş.

Arkadaşlar çok garib bi sorun yaşadım duş aldım ılık bir duş sonra yattım Astral seyehat için kulağımda su kalmış bide çınlama başladı çok acayip kulak sağır edecek gibi çınlama bitmiyordu bide kulağımdaki su kaşıntı yapmaya başladı sinir oldum çıkamadım tamda uygun şartları ayarlamıştımki olmadı :/ neyse bi dahakine olur inş.
Deneyimlerinizi burada paylaşınız. http://www.gizlimabet.com/showthread.php?p=78757#post78757

Merhaba,
Astral seyehate henüz çıkmamış tüm kişilerin kafasında soru işaretleri olduğunu düşünüyorum. Bende bu inisiyasyona katılmayı çok istiyorm ancak kafama takılan bir kaç soru var.Hiç bir araştırmada karşılaşmadağım ancak astrali deneyimlemiş kişilerden duyduklarım şöyle: Gümüş kordonu kesen bazı varlıklar olduğu,daha sonraki sosyal yaşamı kötü yönde etkileyeceği ve kötü varlıklarlada karşılaşılaşabilineceği.Deneyimli kişiler bu konudaki tecrübelerini aktarabilirlerse sevinirim.
Sevgiler...

Merhaba,
Astral seyehate henüz çıkmamış tüm kişilerin kafasında soru işaretleri olduğunu düşünüyorum. Bende bu inisiyasyona katılmayı çok istiyorm ancak kafama takılan bir kaç soru var.Hiç bir araştırmada karşılaşmadağım ancak astrali deneyimlemiş kişilerden duyduklarım şöyle: Gümüş kordonu kesen bazı varlıklar olduğu,daha sonraki sosyal yaşamı kötü yönde etkileyeceği ve kötü varlıklarlada karşılaşılaşabilineceği.Deneyimli kişiler bu konudaki tecrübelerini aktarabilirlerse sevinirim.
Sevgiler...

Bu sitede çalışmaya katılan kişilerin koruması yapılıyor.

Peki urum bizi koruyor ama ya tek başımıza çıkarsak arkadaşın dedikleri olma ihtimali varmı gümüş kordonun kesilmesi,sosyal hayattaki olumsuz davranışlarımızın oluşması felan olabilirmi?

Tabi ki var. O yüden belli bir aşamaya gelinmeden heves edilmemelidir.

Bir de neden hep geçmiş tarihli enerji çalışmalarının altına yorum yazılıyor. Yeni başlıkların suyu mu çıktı? İlla hepsini tek tek kilitlemem mi gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri