acaba link gönderebilirmisn bulamadımda![]()
Hadi bakalım umarım iyi geçer
kerimali abi cok az kaldi inşallah cıkmayı başarırım son 10dk hadi bismillah heyecan yok korku yok
nerelere götürecen bizi kerim abi![]()
Şu Bedenden Cıkısı Sağlıyalımda
Gerisi Gelir
Allah Kolaylık Versin
Peki Astral Seyahatte Konuşabilecezmi
Deneyimlerinizi burada paylaşınız. http://www.gizlimabet.com/showthread.php?p=78757#post78757Arkadaşlar çok garib bi sorun yaşadım duş aldım ılık bir duş sonra yattım Astral seyehat için kulağımda su kalmış bide çınlama başladı çok acayip kulak sağır edecek gibi çınlama bitmiyordu bide kulağımdaki su kaşıntı yapmaya başladı sinir oldum çıkamadım tamda uygun şartları ayarlamıştımki olmadı :/ neyse bi dahakine olur inş.
Merhaba,
Astral seyehate henüz çıkmamış tüm kişilerin kafasında soru işaretleri olduğunu düşünüyorum. Bende bu inisiyasyona katılmayı çok istiyorm ancak kafama takılan bir kaç soru var.Hiç bir araştırmada karşılaşmadağım ancak astrali deneyimlemiş kişilerden duyduklarım şöyle: Gümüş kordonu kesen bazı varlıklar olduğu,daha sonraki sosyal yaşamı kötü yönde etkileyeceği ve kötü varlıklarlada karşılaşılaşabilineceği.Deneyimli kişiler bu konudaki tecrübelerini aktarabilirlerse sevinirim.
Sevgiler...
Peki urum bizi koruyor ama ya tek başımıza çıkarsak arkadaşın dedikleri olma ihtimali varmı gümüş kordonun kesilmesi,sosyal hayattaki olumsuz davranışlarımızın oluşması felan olabilirmi?Bu sitede çalışmaya katılan kişilerin koruması yapılıyor.
Peki urum bizi koruyor ama ya tek başımıza çıkarsak arkadaşın dedikleri olma ihtimali varmı gümüş kordonun kesilmesi,sosyal hayattaki olumsuz davranışlarımızın oluşması felan olabilirmi?