P
Pocahontas
Astralde zaman kavramı olmadığı, bizim sanırım rahatça geçmiş ve gelecek zaman içerisinde yolculuk yapabileceğimiz anlamına geliyor. İnternette bazı deneyimleri okuduğumda, kimisinin bunu yapmaya çalıştığında engellendiğini öğrendim. Cidden bir engelleme söz konusu mu, yoksa bu kişinin başarısızlığımıdır?
Bir merakım da; astralde başka boyutta olan varlıkların görüldüğü söylenilmesi. Kimi astralle ilgili yazılarda bu seyehatte karşılaşılan varlıkların tamamen bilinç altımızın etkisi olduğu söyleniyor. Bu şekilde de kafam karıştı. Cidden görülüyor mu bu varlıklar yoksa uyduruluyor mu? Şayet bunlar gerçekse görülen varlığın bize bir zararı olabilir mi?
Yemedim, içmedim, bu saatte size sorayım dedim.
Meraktayım, yorumlarınızı bekliyorum.
Bir merakım da; astralde başka boyutta olan varlıkların görüldüğü söylenilmesi. Kimi astralle ilgili yazılarda bu seyehatte karşılaşılan varlıkların tamamen bilinç altımızın etkisi olduğu söyleniyor. Bu şekilde de kafam karıştı. Cidden görülüyor mu bu varlıklar yoksa uyduruluyor mu? Şayet bunlar gerçekse görülen varlığın bize bir zararı olabilir mi?
Yemedim, içmedim, bu saatte size sorayım dedim.