"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Astral seyahatte yaşanan durum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

XAAAAAAAAX

Kayıtlı Üye
ASTRAL seyahate çıkmıştım ki bir an kendimi rüyada buldum Rüyada olduğumu farkettim ve uyandım ama yine rüyadaydım en son uyandığımda odamdaydım rüya içerisinde rüya gördüm ne yapmam gerekli yada neye yorulur teşekkürler...

Lucid rüya deneyimi yaşamışsınız. Forumda Lucid rüya ile ilgili gerekli konular,bilgiler bulunuyor araştırabilirsiniz.

Sevgiyle Kalın.

Bence ikiside değil.Çünkü lucid bilinçli rüya,astral ise bilinçli uyanış.Yani astral denemelerinde kesinlikle uykulu olmamanız gerektiği anlatılır.Eğer uykuya dalarsanız direkt uyuduğunuz için hatırlanabilir rüya görmekten öteye gidemezsiniz.Fakat bu başarısız olduğunuz anlamına gelmiyor inatla devam etmelisiniz.

Sayın fikrimühim söylediğinize katılmıyorum iki kere tesadüfen astral seyahat deneyimim oldu ve ikisindede aşırı uykum vardı bence uykulu olmak daha etkili gerçi herkez kendi yöntemini bulurmuş :)

Sayın fikrimühim söylediğinize katılmıyorum iki kere tesadüfen astral seyahat deneyimim oldu ve ikisindede aşırı uykum vardı bence uykulu olmak daha etkili gerçi herkez kendi yöntemini bulurmuş :)
Bu anlattığınız kendiliğinden olan astral çıkış,benim bahsettiğim astral denemeler sırasındaki uyku.İnanın çok fark var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri