"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Astral Seyahatte Geri Dönememe

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Rabiosa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rabiosa

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Astral seyahate çıkmak istiyorum. İyice araştırıyorum. Tek şey dışında bu konu hakkında korkum yok. Birkaç kişi Astral seyahatte geri dönmenin zor olduğunu yazmış. Hatta biriside 24. denememde ancak geri dönebildim yazmış. Acaba doğru mudur? Geri dönmek zor mudur? Bir tekniği yok mudur?

Teşekkürler.

Geri dönememek diye birşey söz konusu bile değildir. Bedeni düşündüğünüz an içine girersiniz. Asılsız bilgilerle kendinizi boşuna korkutmayın. Herkesin söylediğine de inanmayın, çoğu şahsiyet uyduruyor, bu yalancılar havalı olduğunu sanıyorlar ya da böyle çok eğleniyorlar herhalde.

Nasıl dönmek zormuş ya :) En küçük bir korku, kontrol kaybında vücudunda bulursun kendini.(Yaşamadım ama okuduklarım hep böyle anlatıyordu.)Onu diyen her kimse uydurmuş. :)

Baslarda bende cok korkuyordum,belkide bu korku yüzünden cikmam gecikti.Simdi o korkum yok keske cikmakta geri dönüs kadar kolay olsa,ne olur sanki??:biggrinjester:

Teşekkürler. Artık çalışmalara başlayacağım. Başarılı olursam tecrübelerimi aktarırım.

Geri