astral seyahat sırasında bedenimin hareket etmesinin mümkünatı varmı yılda en az birkez bilincim kapanıyor ancak vucudum hareket etmeye devam ediyor hareketten kastım kasılma yada titreme degil içimde ikinci bir canlı varmışcasına bedenim bensiz yaşıyor ve hiç hoş olmayan şeyler yapıyor bundan 4 5 ay öncesine kadar sakinleştirici ilaçlar kullanıyordum bunlar her yıl geçirdiğim krizlerin en ağırını yaşayana kadar çok fazla sinirlenmiştim ve hırsımdan açılmamış bir kutu ilacı tek seferde içmiştim amacım intihar etmek değildi hırsımdan yapmıştım bunu içtikten sonrada ölüp ölemeyeceğimden emin olamadıgım için sokaga çıktım taksime gittim surekli saate bakıyordum hala bitmedimi diye saate son bakışımda gece onbir buçuktu ve bundan tam 4gün sonra bağcılardaki bir hastanenin yogunbakım ünitesinde kendime geldim bana anlatılana göre bilincim kapandıktan sonra yaşadıgım semte dönmüşüm (nasıl yaptığım hala muamma) iki kişi beni boş bir sokağa surunup yığılmışım birisi beni camdan görüp polisi çağırmış polis evimi bulmuş aileme teslim etmiş o sıralarda bizimkilerd boş ilaç kusutunu bulmuşlar beni hastaneye kaldırmaya kalkmışlar ve ben patlamışım önce cerrahpaşaya götürmüşler cerrahpaşada yer olmadıgı için beni güç bela ambulansa bindirmişler koluma takılan serumları parçalamışım cıkartmısım önüme gelene saldırmaya kalkmışım beni bağcılardaki hastaneye getirdiklerinde yoğunbakımda bir yataga baglamışlar bağladıkları iplerim tamamını kopartmışım ve bunu yaparken o yatagı devirmişim bildiğim kadarıyla ne zaman bu şekilde bedenim bensiz birşeyler yapmaya kalksa felakete yol açıyorum içimde benden başka birşey var beynimin içinde bazen onu hissediyorum ancak gariptirki onu beynimin içinde var ettiğimi hissettiğim oluyo çift kişilikli bir şizofren olmadığımada eminim tek çekincemde ben astral seyahat yaparken bedenimin neler yapacağını kestiremiyor olmam bu yüzden uzun sure ve istemli olarak astral seyahate hiç yeltenmedim sizce bir sorun olurmu ?
eklemeyi unuttuğum bir kısım daha var dediğim gibi saate son baktığımda onbir bucuktu ancak beni polisin bulup aileme götürdügü saat sabah beş e çeyrek kalaymış
eklemeyi unuttuğum bir kısım daha var dediğim gibi saate son baktığımda onbir bucuktu ancak beni polisin bulup aileme götürdügü saat sabah beş e çeyrek kalaymış