zengindenizxx
Kayıtlı Üye
Selam..Fikirlerinizi öğrenmek isterim Uyku içerisinde astral seyahat olabilirmi? Vefat eden annemi çok özlüyorum, görmeyi koklamayı çok istiyorum...Astral konusunu da pek merak ettiğim ancak denemeye cesaret edemediğim bir dönemde bir rüya gördüm.. İnşaatı yeni biten yeni bir evdeyim temizlik yapıyorum, lavabo-tuvalet fayanslarını siliyorum ..Birden tertemiz tuvaletten düşüverdim, düştüm, düştüm, düştüm...Yemyeşil bir çayıra indim baktım ellerimde kalın bir ip, yukarı baktım dünya (gezegen) nasıl geri döneceğim diyorum, mümkün değil çok uzakta diyorum.. ben başka bir yerdeyim (gezegen) , ama hiçbir ağaç, tepe dağ yok yemyeşil sonsuz bir çayır.. bir bakıyorum, annemin dizine kafamı koymuşum hasret gderiyorum , annem bembeyaz giysiler içerisinde konuşmuyor, yine aynı şekilde giyinmiş başka kadınlarda var, ... sonra uyanıyorum... Birkaç kere daha böylesi annemi görmeye gittim..Sizce bu astral mıydı.....yoksa sadece bir rüya mı idi...Çok isteyince herhangi bir çalışma olmadan astral mümkün olabilirmi ... Sevgi ve ışıkla kalınız