Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar merhabalar , ilk denememi yaptım daha demin inanılmaz baş ağrısı vurdu sonra devam ettim ayaklarım karıncalandı çat gibi bir ses duyup irkilip kalktım ne olabilir ? sizin en fazla kullandığınız yöntem nedir ?
Kalkmak değilde astral çıkış desek daha doğru olur öncelikle.Çıkış sırasında kulaklarınızda çınlama, uğultu, çatırdamalar duymanız normal.Tabi irkilip korktuğunuz için devam edememişsiniz anladığım kadarıyla.Yöntemlere gelince oldukça fazla var.Siz size uygun olanı deneyimleyerek bulucaksınız.Çok uzun zaman harcamanızda gerekebilir.Astral prejeksiyonu bazıları istemsiz yaşar bazıları da yıllarca uğraşır başaramaz Çalışmalısınız.Başınızı ağrısı muhtemelen kendinizi çok kasmış olmanız.Ayrıca ilk denemede eğer başarılı olmadıysanız hemen ardından bir daha yapmaya çalışmayın yorulur enerjinizi boşa harcamış olursunuz.Başka bir güne erteleyin.Ve mutlaka forumda konuyla ilgili araştırma yapın.