"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Astral Seyahat İnisiyasyonu Yapılacak mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan druid
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

druid

Kayıtlı Üye
Değerli yönetim, Astral seyahat inisiyasyonu tekrar yapılacak mı acaba? Üyelerden benim gibi bu konuda talep olacağına eminim.

tekrar yapilip yapilmicagini sayin urum belirliyor kendisine gecen sefer embriyo yardimci olmustu ve siteye bir takvim eklemisti o takvimde belirliydi ne zaman yapilacagi oraya bakabilir misiniz :) sanirim bu yil daha yok :)

bu yıl inisiyasyon olmayacak daha garanti bir yol için astral seyahatler akademi larimar da benim yönlendirmem ile atölye çalışması şeklinde yapılacak.

Çalışma 8 ay sürecek ayda bir defa burada yapılacak 1 ay boyunca size verilen ödevleri yapacaksınız. bu sayede astral seyahat %100 yüz katılımcılar tarafından deneyimlene bilecek. seçilmiş kişiler ile özel çalışmalar yapılacak kişilerin kendi kanallarının oluşması sağlanacak. bu konuda yakında duyuru yapacağız. Ankara dışından sürekli eğitimlerimize gelen oluyor. bizde birçok şehre gidiyoruz. aynı şehirde yaşamamak bir bahane değildir. Bırakın şehirler arasını uluslar arası yolcuklar yapılıyor ilim için.

Bu olanağı sunmanız çok güzel fakat İmkanların dışına çıkılamıyor malesef.
Eğitimlerinizde başarılar diliyorum. :)

bu eğitime katılmak gerçekten çok isterdim belki istanbula geldiğinizde ben astralseyahatin ücretsiz insiyesine katıldığımda tam deneyimleyemesemde
ilk defa bu kadar yaklaştığımı hissetmiştim mükemmeldi tekrar yapılması gerçekten mükemmel olurdu.

Sevgili umumbeytullah astral seyehat calışmalarınız nezman başlıycak bıze bilgi verirmisiniz eski bi kullanıcıyım sırf onun için baktım olmadıgını görünce cok üzüldüm :(

Geri