Sevgili Gaile, bende aynen senin durumumnayım, ve bu senin yaşadıklarının birebir aynısını ben çok yaşadım, ayrıca senin gibi bende sürekli izlendim, yaptığım her hareketler gidip geldiğim yerler hatta telf görüşmelerim dahi biliniyordu.. Evimin içinde kameralar aradım durdum çok şaşkındım, ama nasıl olur diye devamlı merak içindeydim.. Daha sonra görüştüğüm kişinin psişik özelliklerinin olduğunu kendi ağzından öğrendim.. Bu gibi insanların bizlerin bilemediği gizli güçlere sahip olmaları örneğin, astral yapabilmesinin haricinde zihin okudukları, durugörü ve duruişiti gibi yetenekleri olduğundan senin ve benim gibi yakından ilgilendikleri kişilere karşı devamlı bağlantı halinde oluyorlar.. Ben artık o kişiyle görüşmüyorum ama hala zihinsel olarak benimle devamlı bağlantı halinde telepatik olarak konuşuyor hatta nasıl oluyorsa bende bu kişinin düşüncelerini almaya başladım.. banada tuhaf geliyor ama hissel veya zihinsel olarak konuşmalar devam ediyor, bu son iki haftadır bu durum daha sıklaştı... Ben seni çok iyi anlıyorum, senin arkadaşında da bu özellikler varsa seninle yakından ilgileniyor.. Ben çok araştırdım, istersen sende bu konulara bir göz at ve bende kendimi koruma altına almak istiyorum.. Arkadaşım umarım yardımcı olmuşumdur, bu konularda çok bilgi sahibi olan arkadaşlarımızın da yardımları ve fikirleri olabilir, bekliyelim... çok uzun açıklama oldu ama paylaşımlarımız aynı.... sevgiler...
Bir ekleme daha yapmak istedim, evet bu kişiler kendi çıkarları doğrultusunda karşısındaki kişiyi yönlendirebiliyor ve etkileyebiliyorlar.. Ben isteğim dışında hiç olmadık kararlar verebiliyor ve istemsiz olarak sağa sola hareket edebiliyordum.. Malesef ben bu kişinin çıkarları için etkilerine çok maruz kaldım, sizde dikkatli olun derim.. iyi niyet veya art niyetli olma ihtimaline karşı.. Ben yaşadıklarımdan örnek vermeye çalıştım.. sevgiler...