"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Astral katlarda yükselmek için ve Astral Çıkış için(Zikir)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mega_boy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mega_boy

Kayıtlı Üye
Esmaül Hüsna'daki 57. isimdir.
Adedi : 66
Yıldızı : Jüpiter.
Evet Astral Seyehate çıkmak için ve Astral Katlarda Yükselmek için
Bir Esma vereceğim Sizlere Bu Esma Tecrübe Edilmiştir ve Başarılı olmuştur. Abdestli yatarak uygulayınız ve 7 kevser okuyup Sevaplarını Peygamber Efendimiz (S.A.V) hediye Edin.

İlk önce Astral Çıkamayabilirsiniz fakat 2 ve 3'üncü günler Çıkacaksınızdır Allah'ın izniyle.

(iyi forumlar) -mega

-Alıntı

Deneyip çıkan birileri varmı acaba

Zikir demişsiniz hangi zikir olduğunuda yazabilirmisiniz acaba,
İnan bana kardeşim oldu.çünki allahın isimlerinden bahsediyoruz o yüzden inan inadığın zaman yap.ilk önce korkma diye bir ses inan bana bir baktım kendim ağzımı açtım ağzımdan, ruhum özüm kendimi çıkarken gördüm korkma diyordu ses,ses çok tanıdıktı bendim bu ilk ders diyordu .sonra aynı şekilde geri içeri girdim hiç korkmadım .Deneme inananırsan başarırsın.Bundan sonra olcakları bende merak ediyorum yazarım.ALLAHA emanet olun.

Okuduktan sonra uyuyacakmıyız yoksa astral denemesimi yapıcağız?... Cevaplarsanız mutlu olurum.. :)

Arkadaşlar Önemli bir konu tüm yaşananları yazarsanız sevinirim birde 66 kere zikrini yapıp bırakılacakmı her gün 66 kere yeterlimi ??

Esmaül Hüsna'daki 57. isimdir.
Adedi : 66
Yıldızı : Jüpiter.
Evet Astral Seyehate çıkmak için ve Astral Katlarda Yükselmek için
Bir Esma vereceğim Sizlere Bu Esma Tecrübe Edilmiştir ve Başarılı olmuştur. Abdestli yatarak uygulayınız ve 7 kevser okuyup Sevaplarını Peygamber Efendimiz (S.A.V) hediye Edin.

İlk önce Astral Çıkamayabilirsiniz fakat 2 ve 3'üncü günler Çıkacaksınızdır Allah'ın izniyle.

(iyi forumlar) -mega

-Alıntı

Forumun birinde Arkadaşın birisi Astrale çıkışı yasaklamıştı...
yeterli gücün ve enerjin varsa neden olmasın.. denemek lazım ben denedim olmadı lucid bile olmadı sonra baktımki rüya bile görmüyorum..
teşekkkürler

Bir gün astral seyahate çıkma cesaretini toplayabilirsem kesin bu zikri deneyeceğim teşekkürler Mega.

Geri