"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Astral forumda başka bir boyuta geçilebilir mi?

Mrb benim bir arkadaşım var ama uyku halındeyken bildiğiniz gündüz yaşadıgı olayları net sekilde yatagında kendi kendine anlatıyor İşin dahada ilginci NE sorarsak uyudugu halde yalansız sekilde cevap veriyor.Bu olayın adı tam olarak nedir ? uykudu transamı giriyor yoksa başka birseymi?

Biri bana yardım etsin lütfen bi türlü yapamıyorum ya çıkmamı sağlaya bilicek varmı gerçekten çok memnun olurum ne yapmam lazım :(

astralda hiç varlık gören varmı? neye benziyor o an gördüğünüz varlık?
sık çıkan biri olarak ben karşılaşmadım,geçen böyle bir soruyla tekrar karşılaşmıştım karşılaşılmayacağına dair yorumlar yapılmıştı, ama bir çıkışımda ürkütücü bir ses duymuştum o da neyin nesiydi bilmiyorum:)

Ruhlar bölgesi izleyen varmı ordada astral seyehat yapıyorlar o filimdeki olaylar fln gerçekte olmaz dimi?

Bu sitede olup da o filmi izlemeyen var mıdırki? Varsa tespitini yapıp siteden atalım :D

Öncelikle ruhun astralde kalması olayından bahsediyorsunuz sanırım. Öncelikle astrale cıkan ruhmudur ki? Bu soruya yanıt aramak lazım. Simdi bu konuyla ilgili detaylandırmaya baslarsak sayfalar tutar ama su an için bildiğimiz gümüs kordon varsa böyle bir durumun olusmayacağı.

Tabi başka şartlar altında ruhun başka bir boyutta kalması mümkün mü? Bu konu net değil yani direk hayır kalmaz diyemeyiz.

Soruna dönecek olursak Ruhlar bölgesi filmi tam olarak bizim burada konustuğumuz astral seyahati anlatmıyor. Ve kişisel görüşüm o filmin senaryosunun sallama bir senaryo olmadığıdır. Hatta 2. filmde astral seyahatta zamanda geri gitme olayıda vardı yanlış hatırlamıyorsam.

Velhasıl kelam 3. filmi görmeden sonuca ulaşmak mümkün gözükmüyor. Sonunu 3. filmde ilginç ve hatta parapiskolojinin coğu tabusunu yıkacak sekilde baglayacaklar bence.

herşey filmlerdeki gibi yaşantımızda gerçekleşseydi korku filmlerini düşündümde :-(

lücidlede boyut geçişi yapılabilir.geçiş yaptıktan sonra astral seyahete geçiş denenebilir.

lücid ortamlardaki evler pencereler balkonlar boyut kapılarıdır.

evlerden atlanıldığında başka bir boyuta geçiş yapılabilinir.

Astral boyut sadece sizin zihninizde ve hafızanızda kayıtlı olan bilgiler kadardır sadece bu bilgiler çerçevesinde bir yerlere gittiğinizi sanırsınız ama gittiğiniz tek yer zihninizde kayıtlı olan yerlerde hayali olarak gezinmekten ibarettir.. Benim görüşüm..

Astral boyut sadece sizin zihninizde ve hafızanızda kayıtlı olan bilgiler kadardır sadece bu bilgiler çerçevesinde bir yerlere gittiğinizi sanırsınız ama gittiğiniz tek yer zihninizde kayıtlı olan yerlerde hayali olarak gezinmekten ibarettir.. Benim görüşüm..

o zaman hiç hayalini bile kuramayacağımız bir yere gitmişsek ne olacak mesela ben yaşadığım anlat tarif et gördüğün yeri dersen mümkün değil.(gittiğim yer dünya gezegeni değildi hissettiğim kadarıyle başka bir evrendi)

orada kalsaydım burada beden terki yapmış ve orada yaşamaya başlamış olurdum.

onun haricinde elbette herşey beynimizin içinde.beyindeki kapılar açıldığında bazı yerlere girebiliyoruz.

Zihin seyahatini iyi bir şekilde anlatmışsınız. Anlattığınız şey zihin seyahatidir,Astral seyahat değil. :)
Astral seyahat tamamen gerçektir ve hayalini bile edemeyeceğiniz yerlere gidersiniz. :)

Zihin seyahatide, boyut seyahatide astral projeksiyondur.

Projeksiyon: Geometride bir nokta, doğru ve düzlemin taşınmak suretiyle diğer bir nokta, doğru ve düzlemde meydana getirdiği izdüşüm.

Yani burada düşünce projeksiyonu mudur yoksa enerji beden projeksiyonu mudur onu tam olarak bilemiyoruz.

''Sadece zihnimizde kayıtlı olan bilgiler kadar ilerlenebilir'' varsayımını ele alıp doğru kabul etsek dahi zihnimiz ne biliyor onu biliyor muyuz? Hipnoz altında; 1000 yıl öncesine ait bilgi veren insanlar, hiç görmediği yerleri en ince ayrıntısına kadar tarif edenler, bilmediği dilleri konuşanlar vs...

astral yapamadım ama bi an uyuya kaldım gibi oldu fısıltı gibi sesler duydum gözüm kapalı ama görüyordum garip oldu ya :S bedenimi oynatamadım cinlermi geldiki ?

Geri