Bende birkaç kez çıkış yaptım ve bu iki koldan tutma olayını bende yaşadım .Olay söyle gelişti Bedenimden bilinçli olarak çıkış aşamasında uğultu ve çatırdamalar geldi sonra bedenim yatakta ama ben çkilme hissi ile yukarıdayım.( balon gibi hafif etme hissi oluyor ) neyse çıkısı yaptıgımı anlayınca evden duvarların içinden geçerek dışarı çıktım .( duvarlardan geçerken görüntüde bozulma oluyor ) ve tekrardan uçmaya karar verdim 1-2 zıplama telkini ile uçmaya çalıştım ve hatta başardım ve bu noktada 2 kişi kollarımdan tuttu ve benimle dalga geçer gibi sağa sola uçuruyorlar ama iyi niyetli olmadıkları hissine kapıldım ve onlar kollarımdan tuttukları halde kendimi telkinleyerek göğe dogru uçmaya başldım ve belli süre sonra kollarımı bıraktılar kayboldular.Bu anda sonra devamlı telkinle yukarı doğru uçuyorum bir ara atmosferin dışında buldum kendimi ( yukarı doğru uçarken dünyada eşi benzerini duymadığım çok güzel bir melodi sesi vardı insana huzur veren ) ve sonra atmosferin dışında olduğumu görünce birden korku sardı ve şiddetli bir şekilde bedenime gerii döndüm ve sıçrayarak ayağa kalktım.bu tecrübem 4.çıkmamda oldu.Acaba bu tam olarak astralmi yoksa lucid mi?