Suqernatural
Kayıtlı Üye
Astral forumdayken. Cinlerin boyutuna veya başka bir boyuta geçebilir miyiz? :Angel_anim:
Astral forumdayken. Cinlerin boyutuna veya başka bir boyuta geçebilir miyiz? :Angel_anim:
Astral Seyahat boyutlar arası,yıldızlar arası,galaksiler arası seyahat demektir zaten.
Çoğu kişinin yaptığı ve sadece bulunduğu yer ve dünyada yaptığı seyahate de zihin seyahati denilir. İkisi birbirinden farklıdır.
Astral seyahat çıkışı yaptığınız zaman boyutlar arası seyahat yapabilirsiniz.Başka varlıkların boyutunu da geçiş yapabilirsiniz.Ama tabi ki de bu uzmanlık isteyen zor bir olaydır.
hm tsk.ederim bilgi için astral seyehat yapmaya çalışıyorum ama bitürlü olmuyor az önce 1saat boyunca denedim olmadı yapcak gibi oluyorum birden korku düşüyor içime gözümü açıyorum garip bi his oluyor.
Bülent KISA gecilebileceğini söylüyor hatta bununla ilgili bir kitabı var okumanızı tavsiye ederim. Kblan Tragna
Urum da gecilebilecegini söylüyor. Bir cok kere bu konuyla ilgili foruma yazmıştı örneğin http://www.gizlimabet.com/showthread.php?t=3684
İyi forumlar.
benimde kafamın karıştığı bir nokta var bir keresinde astral boyuttayken çok yüksekteydim kuşbakışı bakıyordum mısır pramitlerine,ama ne yazıkkı çabuk döndüm bedenime,seslerden kaynaklı, şimdi ben zihin yolculuğumu yaptım yoksa astralmi bazen aradaki ince çizgi kafamı karıştırıyor ...
benim kafamı karıştıran kuşbakışı baktığım için çünkü öbür zihin seyahatlerimde gittiğim ülkelerde geziyordum.....Zaman ve mekan kavramı olduğundan zihin seyahati diye düşünüyorum.
benim kafamı karıştıran kuşbakışı baktığım için çünkü öbür zihin seyahatlerimde gittiğim ülkelerde geziyordum.....![]()
benim kafamı karıştıran kuşbakışı baktığım için çünkü öbür zihin seyahatlerimde gittiğim ülkelerde geziyordum.....![]()
bu sefer uyartıldım ani oldu çünküKuşbakışı dediğin muhtemelen uçuyorsundur. Gittiğin ülkelerede yürüyerek gitmemişsindir. Ya düşünce hızıyla anlık yada uçaraktır. O değilde dikkatimi çekti sesten dolayı dedinya ses yüzünden döndüm dedinya o ses fizik bedenin olduğu yerden mi geliyordu yoksa astral bedeninle duyduğun bir sesmiydi ?
ya bide ben yapabilsem şu astral seyehatı iyi olcak varlıklr çıkmada yardım ediyorda o nasıl oluyor bilen varmı?
dünyada olmadığımın farkındaydım çok yüksekte kuşbaşı diyorum üstelik uçsuz bucaksız pramitlere bile çok yukardan baktım,ama gördümEğer bulunduğun yer ve dünya da gezintiler yapıyorsanız Zihin seyehatidir.
Astral seyahatte diğer gezegenleri,galaksileri ve boyutları gezebilirsiniz.Zihin seyehati sınırlıdır.![]()
Astral seyehatta gördüklerimiz o an yaşanıyor dimi gerçekte? örnek annemi görsem yemek yapıyor diyelim gerçektedemi yapıyor. ??
Bir yerde gördüm'de iki tane varlık şahsın kollarından tutup bir yerlere götürüyorlarmış. Bağzıları çıkmada yardım ediyorlar diyiyor.