Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
soluksuz izledim hayatımda bu kadar etkileyici bi video daha izlediğimi hatırlamıyorum.Anladıklarım da vardı anlamadıklarım da... biri videoyu biraz açıklayabilir mi ??
soluksuz izledim hayatımda bu kadar etkileyici bi video daha izlediğimi hatırlamıyorum.Anladıklarım da vardı anlamadıklarım da... biri videoyu biraz açıklayabilir mi ??
Müzik klip.. Müziği sevmedim, vücudumdaki su moleküllerini kötü etkiliyor. Klip fena değil.
Klipteki amcamız astral alemin evrensel ahenk matematiğini çözerek, astral bedenini de operatör olarak kullanıp, evrenle bir olmaya çalışıyor. O ahengi kullanarak şekillendirme yapıyor veya hazır şekillenmişini deneyimliyor.
Sonra amcamız bu molekül tırmalayan müziğin de etkisiyle Dünya'nın astral-madde şekli karışımını Güneş'e sokmak suretiyle patlatıyor. Bu müziği dinlersen böyle olur zaten ne olacaktı ki.