"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

AŞKA yardım lütden

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan eray_2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eray_2

Kayıtlı Üye
Merhaba sevgili mabed üyeleri, beni bunaltan aklımdaki sorunların yardımınıza ihtiyacım var. Kısmet nasıl açılır en etkili dua hangisidir? sakın büyü değil amacım. Sadece yaşamıma birini katmak ve gerçekten sevgiyle aşk yaşamak çok istiyorum. Bir nevi ruh ikizimi bulmak istiyorum. Ancak yıllardır birini bulamadım. Bağlandımmı kısmetim mi kapalı onu da bilmiyorum. Lütfen aşk konusunda kısmeti açılanlar bu konuda bilgi sahibi olanlar yardım etsin.

Merhaba sevgili mabed üyeleri, beni bunaltan aklımdaki sorunların yardımınıza ihtiyacım var. Kısmet nasıl açılır en etkili dua hangisidir? sakın büyü değil amacım. Sadece yaşamıma birini katmak ve gerçekten sevgiyle aşk yaşamak çok istiyorum. Bir nevi ruh ikizimi bulmak istiyorum. Ancak yıllardır birini bulamadım. Bağlandımmı kısmetim mi kapalı onu da bilmiyorum. Lütfen aşk konusunda kısmeti açılanlar bu konuda bilgi sahibi olanlar yardım etsin.

İlk önce şunu söyleyeyim.Aşk ile ilgili uygulamalar,daha önce açılmış konular forumda mevcut onlara bakabilirsiniz.Konu açmadan önce araştırsanız iyi olur.

Ek olarak kısmetiniz kapanmamıştır. Kısmet denilen olay size bağlıdır. İmaj değişikliği yapabilirsiniz.Bayanlara yaklaşımınızı değiştirebilirsiniz.Büyük bir aşk için her şey sizde vardır sadece inanın.Hiç bir zaman olumsuzluğa kapılmayın.Olumlamalar yapın.

Ve şunu unutmayın gerçek aşkı bulmak kolay değildir. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri