"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aşk

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan azad5966
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Büyü ile insanın iradesi dışında olan bişeyin adı AŞK olamaz..İnsanoğlu böyle bişeyi neden yapıyor benim aklım mantığım hala kabullenmiş değil... Sizi kendi iradesi ile sevmeyen birinin büyü etkisinde ki boş sevgisine nasıl muhtaç olabiliyorsunuz...

Büyü ile insanın iradesi dışında olan bişeyin adı AŞK olamaz..İnsanoğlu böyle bişeyi neden yapıyor benim aklım mantığım hala kabullenmiş değil... Sizi kendi iradesi ile sevmeyen birinin büyü etkisinde ki boş sevgisine nasıl muhtaç olabiliyorsunuz...

Ya adam yaptırmış büyüyü size ne oluyor anlamış değilim

Bence tutmaz neden cunku yapay. Yapay olan gecicidir aci olan ise sen cheat yani hile yaparak oyunu kazandikca oyundan zevk almayaya baslayacaksin. Tarihtr aski icin baskasina gitmesin diye fanusa kafese kapatan kisilerden ne farkin kalir buyu yapmak kisiyi kafeslemekten ne farklidir? Yanlis anlama bu bir tenkit degil elestiri degil senin uzuntunu paylasiyor mutlu olmani istiyorum

Burda da okudum başka yerde de büyü ile gerçek olan duygular değişmezmiş, karşı taraf sana bağlı olsa da içinde yine masum aşk tarzı sevgi olmazmış.

Çok aşıksınız sevgisinden ölüyorsunuz ama onu düşünüp fikirlerine saygı duymadan hür iradesine sahip olmaya kalkiyorsunuz vooov sen gerçekten sevdiğinde emin misin yoksa bir inat uğruna sahip olma isteği mi ?
Soruna gelecek olursak inancına karşı tarafın korunup korunmadigina bağlı vb şeyler var.

Aşık etme büyüsü diye bir şey yok. İradesi zayıf bir insanı etkilemek diye bir şey var. Bunu birine gidip para vermedende yaparsın.

Çok aşıksınız sevgisinden ölüyorsunuz ama onu düşünüp fikirlerine saygı duymadan hür iradesine sahip olmaya kalkiyorsunuz vooov sen gerçekten sevdiğinde emin misin yoksa bir inat uğruna sahip olma isteği mi ?
Soruna gelecek olursak inancına karşı tarafın korunup korunmadigina bağlı vb şeyler var.

Geri