damned
Kayıtlı Üye
7 adet iri kaya tuzu üzerine tebbet suresi okunur sonra her biri tuzu yakacağınız kabın çevresinde üç kere döndürülerek falan oğlu/kızı falan bu tuz gibi dönsün dolaşsın bana gelsin denir ve yakma işleminde kullanacağınız kabın ( ben cezve kullanmıştım) ağzı kapatılarak ateşin üzerine konur. Tuzlar yanmaya başladıktan sonra 'bu tuzlar nasıl yanıyorsa falan oğlu/kızı falan benim için öyle yansın, tuzlar patlamaya başladıktan sonra 'bu tuzlar nasıl patlıyorsa falan oğlu/kızı benim için öyle patlasın, son olarak ta 'bu tuzlar nasıl sıkılıyorsa falan oğlu/kızı benim için öyle sıkılsın denir.
Bu işlem 7 gün her gece saat 12 den sonra yapılmalı. Ancak başarıya ulaşmanızda karşıdaki kişinin size olan ilgisi etkili olacaktır. Enerjinizi iyi kanalize etmeli ve başarılı olacağınıza tüm kalbinizle inanmalısınız.
Kaynak: Alıntı
Bu işlem 7 gün her gece saat 12 den sonra yapılmalı. Ancak başarıya ulaşmanızda karşıdaki kişinin size olan ilgisi etkili olacaktır. Enerjinizi iyi kanalize etmeli ve başarılı olacağınıza tüm kalbinizle inanmalısınız.
Kaynak: Alıntı