nurumm
Kayıtlı Üye
@Dramaofblackandwhite olmaz diye bişey yok elbette.Müslüman olup birçok büyü yapan var ve tutuyor.Büyü de islam da haram ve inanca aykırı ona bakacak olursak.
Hiç bir şeyden anlamayan hocalara baksak bu devirde sihir yapabilecek kimse yok@Dramaofblackandwhite olmaz diye bişey yok elbette.Müslüman olup birçok büyü yapan var ve tutuyor.Büyü de islam da haram ve inanca aykırı ona bakacak olursak.
Zaten aşk büyüleri yapılıyor genel olarak başka birşey için bu kadar uğraşan olmaz.Hiç bir şeyden anlamayan hocalara baksak bu devirde sihir yapabilecek kimse yokgayet de güzel yapıyorlar. Zararsız aşk sihirlerine karşı değilim ama medyumlardan öğrenerek yapan çok.
Bu arada bazı kadınlar ciddi birliktelikte çocuk istemeden yapamıyor, çocuk fikrinden vazgeçirmek için de ne uygulayabilirim acaba ? Ciddi anlamda ihtiyacım var.Zaten aşk büyüleri yapılıyor genel olarak başka birşey için bu kadar uğraşan olmaz.
Bu ülkede bu şartlarda bu devirde çocuk mu yapılır. Bi tek başımıza kıyametin kopmadığı kaldı.Bu arada bazı kadınlar ciddi birliktelikte çocuk istemeden yapamıyor, çocuk fikrinden vazgeçirmek için de ne uygulayabilirim acaba ? Ciddi anlamda ihtiyacım var.
Şartlar ile alakalı değil de sorumluluk almak istemiyorum, rahat hissedeceğimi hiç sanmıyorum çocuk sahibi olunca.Bu ülkede bu şartlarda bu devirde çocuk mu yapılır. Bi tek başımıza kıyametin kopmadığı kaldı.
Bu tarz ciddi kararlar alırken gerçekçi olmak gerek.
Göz Açan skripti var forumda. Onu dene istersen, hayal dünyasından çıkıp gerçeklere bakmayı öğrensin.
Tamam işte. Senin çocuk sahibi olmak için uygun partner olmadığını görsün. Gerçeği kabullenip ona göre tercih yapsın. Bu kadar önemli bir mevzuda anlaşmazlık varsa ilerisi için sıkıntılı.Şartlar ile alakalı değil de sorumluluk almak istemiyorum, rahat hissedeceğimi hiç sanmıyorum çocuk sahibi olunca.