"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aşk; Kendini kaybetmektir...

ayhan1993

Kayıtlı Üye
Mecnun, Leylâ'nın aşkından kendisinden geçip yarı meczup bir
halde çölde giderken, namaz kılmakta olan bir dervişin önünden geçer.

Derviş hemen namazını selamlayıp, Mecnun' a "Namaz kılan birinin önünden geçilmez, bunu bilmiyor musun?" diye çıkışır.

Mecnun cevap verir; "Ben Leylâ'nın aşkından öyle bir hale geldim ki, senin burada namaz kıldığını görmedim bile, sen nasıl bir aşkla namaz kılıyorsun da benim senin önünden geçtiğimi görüyorsun?"

Çok zaman aşk duygusunu düşünyorum.Bazen iyi ki var,bazen keşke olmasydı.İki kişi birbirine aşıksa birliktelerse,güzel.(tabi bu aşkı öldürmyorsa,günde gün da çok buyutyorlarsa)
Peki aşk acısı;Bu nasıl bişei?Aşk nasıl gelir,bukadar kalabalık bi dunyada bir kişi göriyorsun aşık oluyorsun.Alnamadan,aklını bile kulanamyorsun.Sözün biti yerde.Aci çekiyorsun ama o aci nerde,bilmyorsun.Bi ağrı var ama yerini bilmyorsun ruh gibi.ne acayıp bişei bu aşk tarifi yok,görünmyor,oturdu bi yer yok ama herşeyımizi etkiliyor.Tıbi tedavi münkün olmayan tek hastalık AŞK.
Ve insana herşeyı yaptıran.

Geri