"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aşk için

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan AkeLdan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AkeLdan

Kayıtlı Üye
çizgisiz bir kağıda 10 cm'lik bie çizgi çiz 1-2 cm üstünden başlayarak sağdan sola doğru 888 88 999 8 8 8 2 2 11 11 88 ha(noktasız) harfi şeklinde yaz bu tılsımı bir kuru soğanın içine koy soğanı kavur.kavururken de bu nasıl yanıyorsa o da benim aşkımdan böyle yansın diye dua et.. bildiğim kadarıyla günü saati yok ama muhabbete uygun bir saate denk getirmek daha faydalı olacaktır diye düşünüyorum..saygılar..

kaynak:bir büyücünün defterinden;)

Bunun daha anlaşılır bir yöntemi yok mu? Çizgi çizilecek, üstüne sağdan sola 888 den başlayıp aralarına nokta koymadan rakamları yazıyoruz ha(noktasız)harfi ne demek? Orada harf yok ki zaten yanlış bir şey yapmayalım.

Yinede paylaşım için teşekkürler deneyen olursa yazın arkadaşlar

hayır hayır onlar arapça olarak yazılacak gayet açık şekilde yazdım arkadaşlar neyi anlamadınız anlamadım:D:D:D

tilsimz.png

yazacaginiz tilsim bu arkadaslar bu sekilde yazacaksiniz kolay gelsin

şimdi senın bu yazdıgın kagıdı soganın içine koyup yakıcas ama büyüye girmesin bu yanı dünyalık bısey için ahiretımızden olmayalım

Bu büyüde cinlerden yardım alıyorsunuz. İlginç bir büyü umarım eksik değildir. Arkadaşlarımız üzülmesin sonra. Sevgiler.

Akeldan, soğanın içine koyun diyor da, bütün soğanın içine mi tıkılacak bu? yoksa ince ince doğrayıp, lezzetli bir yemek yapacakmış gibi pembeleşinceye kadar kavuralım mı? Ben alırım kafam kadar bir soğan kabururum yani. Tüp parasını da ondan alırım sonra. Yaka yaka bir hal olacağım belli ki. :D:D:D

soğan kavrulduktan sonra ayak basmayan bir yere gömülecek unutmayın.(sogan cinlerin parasıdır)

Selenimciğim, neden ayak basmayan yer diye çok merak ediyorum. Sadece merak. Ayak basınca, gömülen şey ortaya çıkabilir diye mi?

Ben de anlamadım. Sormuştum zaten aynı soruyu. Görürlerse, açıklarlar mutlaka. Sanırım gözden kaçtı. Cevapsız bırakmıyorlar çünkü.

Bekliyorum ben de.

Bump: Bütün bir soğanın içine konulacak gibi anlaşılıyor gerçi ama emin olmak için soralım yine de.

Bump: Bütün bir soğanın içine konulacak gibi anlaşılıyor gerçi ama emin olmak için soralım yine de.

Geri