"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aşk İçin Gül Meditasyonu (zihin majisi)

uygulamaya çalıştım , bütün gün evde olup ekmek bile almaya gitmedim buna rağmen gözlerimi açınca kendimi cok yorgun hissediyorum üzerime ağırlık çöktü resmen ve başım ağrımaya basladı ..

2 gece denedim bunu.düşünceleri beynimden atmak için çok uğraştım sonunda başardım.uykuya daldığımda rüyamda sadece o kişiyi gördüm.bu normalmi sizce?bunu her yaptığımda kötü bi şekilde görüyorum o kişiyi...bende anlayamadım neden böyle olduğunu.

ay çok güzel bir şey bu ya.sırf bu uygulama değil .bu sitedeki tüm uygulamalr çok güzel.iyiki bu siteye üyeyim.burayı çok seviyorum

ruhumu çok rahatlattı bu uygulama.özellikle gül kokusu hissedildiği bölümde kendimi çok ferahlamış çok mutlu hissettim

çook etkili bir meditasyondur, kendim bizzat denemiştim, tarifi tarifine paketim bir hafta sonra geldi :)

bir kişiye daha denettim, 32 yaşına gelmiş evlenememiş kızımız, bizim köyden biri olsun , esmer olsun falan diyip duruyordu, kendi köylerinden olmadı yan köyden, biriyle tanıştı koskoca istanbulda :)

ben aşk için yaparken kokusundan canım reçel çekti :willy_nilly::willy_nilly:
gittim yedim. pişman değilim. bi daha olsa bi daha yerim:driving:

peki yeni ayrılınan sevgili ile barışılmak isteniyorsa hangi renkte gül düşlenmeli?
ve bu meditasyonu yaparken gül yağı,gül tütsüsü koklanabilir mi ya da elde yapay/taze gül tutulabilir mi? :)

ben bu meditasyonu az önce çok iyi konsantre olmuş şekilde yapıyordum..ta ki meditasyonun ortasında kardeşim gelip tokat atana kadar:( ona bağırdım git diye sinirlendim ama yine de görüntüyü bozmamaya çalıştım devam ettim 15 dk yaptım..böyle bi durum geri tepme gibi bi duruma yol açar mı? bi de 15 dk boyunca gülün büyüyüp gülün içinde partnerimizle olduğumuzu mu düşlemeliyiz?yoksa tekrar tekrar 15 dk boyunca baştan aynı şeyi mi hayal etmeliyiz?bir şey fark eder mi?çünkü bazen kopukluk olabiliyor.çok soru sordum ama bi de merocoyla aynı soruyu sorucam,ben sevgilimle kısa bi süre önce ayrıldım ve bu meditasyonu biraz da bu yüzden yaptım!hem aşkımızın güçlenmesi hem de evliliğe doğru gitmesi için 2 ayrı gül hayal ederek de yapılabilir mi? ve kaç kere yapmalıyız bunu olana kadar mı?uzun oldu ama urum cevap verirsen çook sevinirim!!!

cevap verebilicek kimse yok mu :(

Bu inanılmaz güzel bir uygulama..bir yerlerde görüp yapmıştım.2 gün yaptım.3.cü gün inanılmaz gelişmeler oldu..Şiddetle tavsiye ederim..Bu arada sesli dosyası mevcut internette..eğer ki konsantre olmakta problem yaşıyorsanız.onu indirip dinleyerek söylenenleri yaparak uygulayabilirsiniz...Gül meditasyonu seslendirmesi diye aratırsanız internette bulabilirsiniz...

Düşüncelerim durmuyor, durdurmaya çalışınca da durdurma olayını düşünüyorum, ben meditasyon yaparak bunu başarmaya çalıştım ama beceremedim bir türlü.

Düşüncelerim durmuyor, durdurmaya çalışınca da durdurma olayını düşünüyorum, ben meditasyon yaparak bunu başarmaya çalıştım ama beceremedim bir türlü.

nefes teknikleriyle zihninizi susturmaya çalışın 20 nefes değil de 30 yapın yada ne kadar gerekirse öncesi ılık bir duş alın rahatlatıcı gevşeyebileceğiniz bir ortam hazırlayın loş bir oda güzel sakinleştirici bir koku ne çok aç olun ne de çok tok,ne çok dinç olun ne de çok yorgun ve uykulu mesela rahatlayana kadar meditasyon müzikleri dinleyebilirsiniz bu hazırladığınız ortamda yaparsanız etkisi olur diye düşünüyorum :))

Ben de sana ses dosyasını bulup indirmeni tavsiye ederim..onu dinlerken düşüncelerini susturuyor..daha rahat konsantre olursun..Farkına bile varmıyorsun..çok iyi sana bu meditasyonu yaptırıyor..yukarı yazmıştım..nette arayıp bunu deneyebilirsin..ben de başlarda meditasyon yapamıyordum..benimde düşüncelerim daha bir çoşuyor ve susturamıyordum..sonra sesli çalışmalara yöneldim..umarım sende faydasını görürsün..

sevgili Urum, paylasim icin tesekkürler. Bunu uzaktan hoslandigimiz kisi icin de yapabilir miyiz, merak ettim de...

arkadaşlar tanıyıp hoşlandığımız ama sevgili olmadığımız kişiye yapcak olsak,gül pembe mi olmalı yoksa kırmızı mı ? yani arada hoşlantı olsa..

Geri