Deadly_Wolf
Kayıtlı Üye
Merhaba aşık olduğum biri var 2 sene oldu yaklaşık hala hayatımda ama arkadaşız eğer o kişi o yönde hayatımda olmayacaksa başka kimseyi sevebileceğimi zannetmiyorum hayatıma kimseyi almak istemiyorum kısacası aşk evlilik yönünde kısmetlerimi kapatmak istiyorum ve aynı şekilde karşı tarafa hiçbir şekilde his elde etmek istemiyorum zaten şuan tüm hislerim herşeyim ona karşı ama o o yönde hayatımda hiç olamayacaksa tek yaşamayı kabullendim çünkü istemiyorum bu kararımın kalıcı olmasını istiyorum aşka dair a sı bile olmasın kısacası nasıl engellerim ? karşımda ki kişi ayrı inatçı hiçbir koşulda hiç bir konuda üstüne düşmüyorum çünkü o inatçı olduğu gibi bende inatçıyım ama onu hayatımın sonuna kadar istiyorum o inancını kaybetmiş güven sorunu olan birisi kendi hislerini bile inkar ediyor onun inadını kıracak bir ritüel dua işlem varsa açıkcası her iki koşulda da yardım istiyorum şu ana kadar yaşadıklarımız bir şekil bizi bir arada tuttu ama o da bende yoruldum şahmeran duası okudum 3 gün 61 defa öncesinde hacet namazı kıldım niyetimde okudum dönüş olmadı bir ara dayanamayıp ben aradım bir akşam 1 gün sonra bir sabah döndü bana ama kendisi ile çeliştiğini düşünüyorum onunla ben bir şekil olacakken olamıyoruz bu engeli nasıl kırarım yardımcı olur musunuz ?