"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aşk hakkında ne yapabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DeryaG358

Kayıtlı Üye
Ben hayatımda hiç aşık olmamıştım taki onunla tanışana kadar ..

Olayı anlatıyım 9.sınıfın başlarındayız en yakın arkadaşımın akrabası vardı 11. sınıf onunla çıkmaya başlamıştım bir gün kantine arkadaşlarımla iniyorduk sonra ben bir şarkının nakarat bölümünü söylüyordum sonra karşımda erkek grubu vardı orda birisi beni görmüş ve şarkıma eşlik etmiş bunu bilmiyordum sonra bu çocuk beni face*ooktan ekledi konuşmaya başladık beni sevdiğini söylüyordu bense onu arkadaşım olarak görüyordum ve sevgilim vardı olmazdı ama çıktığım çocuğuda sevmiyordum oyuzden ondan ayrıldım ama beni seven çocukla hala konuşuyorduk onu sürekli arakadaşım olarak gördüğümü söylüyordum 128 gün olmuştu sonra bir şans verdim ve çıkmaya başladık çok tatlıydı hoşlanmaya başlamıştım ama sürekli başka kızlarla iç içeydi bana sürekli konuştuğu kızın kuzeni olduğunu söylemişti ama araştırdığımda kuzeninin olmadığını öğrendim oda itiraf etti güvenim sarsılmıştı ilk defa birini kıskanıyordum sonra işte yaz tatilinde ayrılmıştık şimdi 10. sınıfım yanına gittim arkadaş olarak kalmak istediğimi söyledim oda bana aynısını söylemek için beni arıyormuş ama bunları ona söylerken nasıl canım yandı onu kıskandırmak için 2 erkekle çıktım hala birisiyle çıkıyorum ama bana karşı tek bir adım bile atsa herşeyi silerim tekrar ona geri dönerim ilk defa birisini bu kadar çok seviyorum ve başkasıyla çıkıyor napmalıyım lütfen söyleyin
 
Kardeşim öncelikle yaşın daha küçük lise dönemindesin bu tür aşk sevgi işlerine kendini bu kadar kaptırma . Dersen ki ben hiçmi sevmiyeceğim
tabiikide seveceksin sende aşık olacaksın ama henüz duyguların tam olgun değil bugün vermiş olduğun kararı yarın kolaylıkla değiştirebilirsin .
Önünde daha kocaman bir yıl var bak henüz lisedesin bir an önce üniversiteye hazırlan ve güzel bir üniversite tuttur ozaman merak etme zaten
erkekler senin ayağına gelecek şimdi sana tavsiyem duygularını bu yaşta bu kadar yıpratma aşkı bu yaşta yaşama ki ilerde aşk sana monoton hale
gelmesin henüz gençsin olabilir hatalar yapabilirsin ama erkenken dön bu yoldan henüz çok erken kardeşim
 
hayatına sevmedıgın ınsanları sadece'hayatımda biri olsun' düşüncesıyle alma.su anda farkında degilsin yasın geregi ama ılerde ruhunda buyuk tahribatlara yol acabılır.yada 'kısasa kısas' yapma.duygusal ilişkilerde bu zararlıdır.zararın neresınden donsen kar.
 
Birini kıskandırmak için kendini feda etme olaya. Çocuğu kıskandırmak en çok senin canını acıtır. En güzeli senin o çocukla konuşman ve ortak bir karara varmanız
 
Başkasıyla çıkıyor...bunu demişsin. Kısaca başkasının sevgilisine takılmışsın hatta o sana bi adım atarsa, şu anda yanında tuttuğun kişiyide silersin.
Düşündüğün şeye dışardan duygusuzca bakınca bunu gördüm ben.
Dün dünde kaldı, hem eski sevgilini, hem onun sevgilisini hemde kendi sevgilinin hayatını kötü yönde etkiliyeceğinin farkında mısın?
Zaman ilerliyor, eski yaşanan üzerinden geleceğe etki etmeye çalışman yaramaz.
Eski sevgilininde durumundan haberi yok, bence sen en iyisi konunun uzmanlarına sor bu soruyu...
 
Bende sayın fikrimühime kesinlikle katılıyorum asla geri dönmezdim. Burada sorduğunuzun ve anlattıklarınızın bilincinde misiniz bilmiyorum, ahlak veya erdem konusunda size derste veremem aileniz ve çevreniz dururken. Ama sizden 3-4 yaş büyük birisi olarak söyleyebilirim ki aşk olarak adlandırdığınız bu ilişkilere bir son veya uzun bir ara verin kendi değer yargılarınıza dönün okuyun araştırın kişisel gelişiminize yardımcı olacak şeyler yapın. Kıskandırmak için birkaç kişiyle çıkmışsınız hoşlandığınız çocuğu bilemem ama bu standart bir insanın sosyal normlarına çok aykırı o yüzden asla böyle birşeye göz yumup geri dönmez. Benim naçizane tavsiyem kendinize yönelin ve değerinizi oluşturun. Hakettiğinizde sevgi, gerçek sevgi, erdem ve saygıyla beraber sizi bulacaktır. Gerçek olanı görmeniz dileğiyle.
 
Yaşadığın sorun, duygu yoğunluğu burada sana cevap yazanların anlayamayacağı kadar gerçek ve yoğundur. Beynin ve hormonların bunu sana dünyanın enbüyük problemi gibi yaşatıyor, ama sende şuna inan bir problem içinde değilsin. Akışına bırak, herşey olması gerektiği yerd varacak nasıl olsa, okuluna konsantre ol, güzel bir üniversiteye konsantre ol.
Duygularının tadını çıkart.
 
Bu konunun uzmanı janet tır. Ancak kendisi maalesef uzun süredir yok. Benim düşüncem şöyleki;
Kız dediğin peşinden koşturur,peşinden koşmaz.
Erkekler peşinden koştuğu kızları severler,peşinden koşanları değil.
Cool ol,havalı ol, blair waldorf gibi peşinden koştur prensleri kap :D

senin için araştırdım,yanlışta olabilir tabii,doğruluğu tartışılabilir elbet.

Erkek nasıl elde edilir, Bir erkeği elde etmenin 15 yolu. Genelde sizi beğeneni siz beğenmezsiniz beğendiğiniz kişi de sizi beğenmez bu hep böyle olur peki ne yapmak gerekiyor…Sürekli birlikte olamak istediğiniz onu görünce kalbinizin pır, pır atan yerinden çıkacakmış gibi olan gönlünüzün prensini nasıl birlikteliğin içine çekeceksiniz? İşte Önerilerimize uyun, istediğiniz kişiyle birlikte olun…
1- POZİTİF OL: Hiçbir erkek yanında sürekli mızmızlanan, her şeye bir kusur bulan kızlardan hoşlanmaz. Pozitif olan, bulunduğu ortamdan zevk alan ve güler yüzlü kızlar her zaman daha makbuldür.
2- SAMİMİ OLMAKTAN KORKMA: Ona duygularını belli etmen, seni küçültmez,.
3- KENDİNE GÜVEN: Hiçbir şey, özgüven kadar karizma yaratamaz. Kendine ne kadar güvendiğini ona her fırsatta göster.
4- TAKLİTÇİ OLMA: Amacın onun dikkatini çekmek olduğuna göre; tavırlarınla, giyim tarzınla, konuşmanla kendine has ol.
5- GÖRGÜ KURALLARINA UY: Abartılı kahkahalar, argo kelimeler ve balon yapılmış sakızınla olsan olsan onun arkadaşı olursun!
6- AŞIRI MAKYAJDAN KAÇIN: Yoksa, herkesin dikkatini çekmek isteyen ve kendine güveni olmayan bir kız imajı yaratırsın.
7- ARKADAŞLARINI İYİ SEÇ: En fırlama kızlarla arkadaş olursan kaybedebilirsin.
8- KENDİNİ GELİŞTİR: Onunla bir aradayken konuşacak iki kelime bile bulamıyorsan, ilişkiniz başlamadan biter. Dış görünüşün kadar, entelektüel gelişimine de zaman ayır.
9- COOL OL: Kimseyi takmayan, kendinden emin ve özgüvenli kızlar ilgi odağı olur. Bunu başaramıyorsan, sessiz kalmayı tercih et. Böylece esrarengiz bir hava yaratabilirsin.
10- KOMPLEKSLİ OLMA: Kendinde kusur olarak gördüğün şeyler, ona çekici gelebilir.
11- ANLAMLI BAKMAYI ÖĞREN: Ona ondan hoşlandığını belli eden bir bakış at ama devamını getirme. Bırak doğru olup olmadığını konusunda biraz meraklansın.
12- HER ZAMAN BAKIMLI OL: Saçların, manikür ve pedikürün yerinde olsun. Çantandan nemlendiricini, parlatıcını ve elbette
13- GİYİM – KUŞAMINA DİKKAT ET: Değişik tarzları karıştırarak oluşturduğun kombinasyonlarla yaratıcılığını konuştur.
14- ARKADAŞLARIYLA İLİŞKİLERİNİ İYİ TUT: Kankasını tavladın mı, onu elde etmişsindir!
15- DOĞAL OL: Erkeklerin çoğu kibarmış gibi yapan kadınlardansa, dozunu kaçırmamak şartıyla bakımsız kadınları daha çekici bulduklarını söylüyor.
 
Bence bu yaşta sevgili edinme bence.. ben sevgili yapmak şu an aptalca.. hem yaşın küçük olduğu için bazı şeyleri karar verirken zorlanırsın eğitimin bittiğinde sosyal ilişkilerini düzenlemelisin.. uzun lafın kısası olgun bir insan olmadığınız için olgun insan gibi davranamazsınız ama sizin iradeniz olduğu için benim demem boş ama benim önerim yaşınız büyüyünce yapın pişman olursunuz
 
O kadar zaman sonra birden aşık olamazsın. Sen bağlanmışsın sahipleniyorsun olay bundan ibaret. Kendimi övmek için demiyorum elhamdülillah egosu sıfır bir insanım. 8 sene oldu yüzünü görmeyeli. Hiç bir kız ilgimi çekmiyor ondan başka. Onu arzulamıyorum gerçekten seviyorum. Ama buna bile tam aşk denemez. Yaşın ufak. ilerde anlasrın.
 
Uzun süredir Gizli Mabet'e giremiyordum yazdıklarınızı okudum haklısınız ama gerçekten hayatımda ilk defa birine çok bağlandım yanından geçerken bile yüzüm kıpkırmızı oluyor bugün tam onu unutucam derken okulda elime bi kağıt geçti tesadüfen müsvette bir kağıttı ve sevdiğim çocuğun ev adresi yazılıydı ona çiçek göndermek istiyorum ama kim olduğumu bilmesin .
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst