"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

aşk büyüsü

Cidden olumlu bir sonuc varsa denemeye değer gibi ama şu pantgrmı nasl yapmıs oldugunuzu çözemedim :D

Şöyle anlatayım bir altıgen yapın ve ortasına oturun :) altıgenin kenarlarını yapmayacaksınız gül yaprakları sadece köşelere gelecek

Altıgen değil :) Altı köşeli yıldız arkadaşlar.
34263.jpg

Yardımınız için teşekkürler :) Sadece sivri köşeler için gül yaprağı koyunca altıgen çıkıyor zaten

teşekkür ederim bende bunu uzun zamandır araştırdım nihayet biri paylaştı

büyünün ritüeli çok hoşuma gitti şiir gibi doğayla bütünleşmiş

Ritüel gerçektende çok hoş..işe yarasın veya yaramasın yapması zevkli bir uygulamaya benziyor..denemeye değer..

bu büyüyü yaptım aradan 3 hafta geçti görüşmeyi kesmiştim benimle buluşmaya can attı sonuç çok iyi ama işin komik yanı ben ona hiçbişey demedim karşılık verdiği gibi bana sen benden hoşlanıyordun biliyorum dedi :) ben ona hiçbişey demedim en ufak ima etmedim karşılık ondan geldi

Sevgili ekirek24;
Olumlu sonuç almanız gerçekten beni mutlu etti (: Başka olumlu sonuç alan üye olursa, bu durumu benimle paylaşmaları beni gerçekten sevindirecektir.

Yapılan uygulamaların sonuçları kimseye açıklanmaz arkadaşlar. Tarifi uygulayın sonucu sizde kalsın.

etkısını görem varmı bır kıza yaptım hala bır sonuc cıkmadı boşuna buyu falan bır seye yaradıgı yok

Sevgili dostlar bu siteye yeni üye oldum vede ilgimi baya çekti çok faydali olmuş insan bu konuları herkesle paylasamiyor çunku bilgileri çok az burda uzman kisiler bir araya gelebilir bu siteyi yapanlarin eline saglik simdi bir uzman arkadasin beni cevaplamisini çok istiyorum yaklasik üç yil once bir bayan arkadasim beni uc ayri koltuga oturtarak bir yaklasimda bulundu ordan kal sura otur gibi neyse biraz ilgim vardi ama zaman gecince unutuyordum bu koltuk olayindan sonra ben her an onu dusunur oldum simdi ayriyiz ama onu hala cok dusunuyor onsuz duramiyorum baska bayanlarla iliskim surmuyor ongun bile surmuyor baska bayanlar hic ilgimi cekmiyor ondan once oyle degildim tabiri cayizce maymun istahliydim hemen kapilirdim birilerine birakincada umrumda olmazdi bunuda bir yildir gormuyorum ama hala cok dusunuyorum baska birini hayal bile edemiyorum bana cevap yazacak arkadasa simdiden cok tesekkur ediyorum

Sevgili dostlar bu siteye yeni üye oldum vede ilgimi baya çekti çok faydali olmuş insan bu konuları herkesle paylasamiyor çunku bilgileri çok az burda uzman kisiler bir araya gelebilir bu siteyi yapanlarin eline saglik simdi bir uzman arkadasin beni cevaplamisini çok istiyorum yaklasik üç yil once bir bayan arkadasim beni uc ayri koltuga oturtarak bir yaklasimda bulundu ordan kal sura otur gibi neyse biraz ilgim vardi ama zaman gecince unutuyordum bu koltuk olayindan sonra ben her an onu dusunur oldum simdi ayriyiz ama onu hala cok dusunuyor onsuz duramiyorum baska bayanlarla iliskim surmuyor ongun bile surmuyor baska bayanlar hic ilgimi cekmiyor ondan once oyle degildim tabiri cayizce maymun istahliydim hemen kapilirdim birilerine birakincada umrumda olmazdi bunuda bir yildir gormuyorum ama hala cok dusunuyorum baska birini hayal bile edemiyorum bana cevap yazacak arkadasa simdiden cok tesekkur ediyorum
Sevgili dostlar bana bir cevap yazin lutfen

Geri