"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aşk büyüsü arıyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan EREJNA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EREJNA

Kayıtlı Üye
İyi akşamlar arkadaşlar.Sevdiğim bir kız var evlenmek istiyorum onunla. Aslına bakarsanız o da benden hoşlanmakla sevmek arasında fakat ayrıldık. Sebebi yok o ayrıldı benden. Ona yapabiliceğim kesin bir aşk büyüsü söyleyebilir misiniz? Elimde resmi ismi ve saçı var. Teşekkürler :)

gönül gönüle yol almadıktan sonra olmuyor. benim kaçıncı yılım bu:-) bi de hayırlısı değilmiş diyorlar kapatıyorlar ya konuyu çaresizliğin daha artıyor sanki. ne unutuyosun ne kavuşuyosun.

biz üç senedir birbirimizi seviyoruz ama çok rezil durumdayız yaklaşamadık bile birbirimize sizce buna engel birşey mi var ne olablir kurtulmanın yolları nelerdir

ben yaptığım aşk büyüsünü bozmak istiyorum pişman oldum da nasıl bozabilirim ?

Onun için üzüldüm.Hala deli gibi seviyorum ama onu da düşünmeliyim. Bence çok iyi biri bana yaklaştıkça, konuştukça vicdanım sızlıyor :( çünkü sevdiği vardı.

Yardım edecek kimse yokmu ??

Iç sesine kulak ver bence. Büyüyle vs. Zor ya. Kişisel görüşüm tabi. Gönlü varsa sever,değer verir ve gelir. Gerisi boş detayy bence..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri