Aşk Banyosu

counTess.G

Banlı Kullanıcı
Dışarıda bir randevuya yada evde sevdiğiniz biriyle romantik bir buluşma hazırlıyorsanız şu karışımla banyo yapabilirsiniz:

Malzemeler
2 Damla sandal ağacı yağı
2 Damla yasemin yağı
1 Damla kananga yağı

Buluşmaya lezzet katmak isterseniz 1 damla kakule yağı ekleyin sonuçlarına hazır olun :p

Cadının Mutfağı / KATE WEST

Buluşmaya lezzet katmak isterseniz 1 damla kakule yağı ekleyin sonuçlarına hazır olun :p

içecegiz galiba hazırladıgımız banyoyu :D bi tatlı kaşıgı şekerde ekleyip yogurt kıcamına ulasıyoruz :D
Herneyse espriyi geçelim, bu Wiccan uygulamalarındanmı oluyor acaba? :)

Dışarıda bir randevuya yada evde sevdiğiniz biriyle romantik bir buluşma hazırlıyorsanız şu karışımla banyo yapabilirsiniz:

Malzemeler
2 Damla sandal ağacı yağı
2 Damla yasemin yağı
1 Damla kananga yağı

güzelmiş:biggrinjester: peki bizim gibi şimdilik eşi olmayana bir formül yok mu?:biggrinjester: ruh eşimi ışık hızıyla kendime çekebileceğim bir tarif biliyorsan paylaşırsan çocuklarım elinden öper:biggrinjester::biggrinjester::biggrinjester:

kananga yağı bulamadım diğer 3 yağı ile bu gece denedim.

mutlaka deneyin çok mutlu olacaksınız :D:D:D:D:D
yüzümde mutlu bir sırıtmayla uyandım, ve renkler daha berrak geldi gözüme
başka ayrıntı yok

milletin ağzı kulaklarında bakıyorum :sifone: erkek versiyonu var mı? yoksa bu reçete her cins için midir? :hurray:

banyosunu nasıl yapıyoruz ..duş jelinin içine falan mı atıyoruz yoksa direk vücuda mı bilgilendirirmisiniz.. yağlarla normalde zaten banyo yapılabiliyo cadılıkla hiç alakası yok bence .. o tarz bir şey olsa yapmazdım zaten

arkadaşlar kananga yağı ylang ylang yağının diğer adı yani çok kolay bulunuyor ben aktardan oda kokusu niyetine almıştım geçenlerde:)

Geri