"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aşık etmek için _Etkili bir büyü

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cagan1014
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cagan1014

Banlı Kullanıcı
En baştan belirtmek isterim soracak arkadaşlara şimdiden söylemek istedim başta niyet ediliyor

Bir kimseyi kendine aşık etmek için bir mezardan toprak al elinin içinde tut. Bunun üzerine 7 defa aşağıdaki ayeti celileyi oku sonra o toprağı temiz yerde bir ağır taşın altına koy okunacak ayet budur.

Bismillahirrahmanirrahim

İnneha tahricü seceretü fi eslilhacimin telüha ke, ennehü, düsüşeyatini feennehüm la, ekilüne minha fema liune minhal butune sümme innehüm aleyna leşevben min hamim.
Çok etkilidir arkadaşlar deneyenler sonuç almıştır .

Alıntı.

Selametle.

hocam başka bilgi yok mu?

Bir kimseyi kendine aşık etmek için bir mezardan toprak al elinin içinde tut. Bunun üzerine 7 defa aşağıdaki ayeti celileyi oku sonra o toprağı temiz yerde bir ağır taşın altına koy okunacak ayet budur.

yazmış ayrıca da zemin siyah harfler siyah...

Ben hoca değilim öncelikle ,Size denenmiş ve etkili bilgiler veren biriyim ,Bu konularda ilmimi biraz geliştirdim fakat daha bilmediğim çok şey var :) İnşallah işinize yarar Selametle.

Ya Bu Dua Allahın İsmiyle Başlıyor Bu Büyü Değil Dua Sanırım Düzeltelim lütfen bir kimseyi kendine aşık etmek için allaha duada edebilirsin (bence olmıcak bir duadır ama ) o ayrı

Ya Bu Dua Allahın İsmiyle Başlıyor Bu Büyü Değil Dua Sanırım Düzeltelim lütfen bir kimseyi kendine aşık etmek için allaha duada edebilirsin (bence olmıcak bir duadır ama ) o ayrı

Teoride dua da pratikte ilaveten mezar toprağını okuyup, üfleyip saklayınca işin rengi değişiyor :)

Aşk büyülerinde genelde aşık edilmek istenen kişiden bir eşya kullanılır, ya da onun geçtiği yollara büyü yapılır vs.. (bildiğim kadarıyla)..tamamiyle dua üzerine bir büyü olması ilginç geldi.

dua okunmasi iyi guzelde, mezardan toprak almak isi biraz tehlikeye ve serre sokuyor. Bana tehlikeli geldi....Mezar gibi ciddi birsey bu ise alet edilmez, sonra daha degisik vahim sonuclar dogurabilir

Bu uygulama ve bilginin doğru olduğu konusunda bilgisi olan değerli bir arkadaşımızda yanıt verebilir mi?
Sonuçları konusunda da bilgi verilirse sevinirim.

Sayın İronik konu zaten açık bu uygulamayı yapıp deneyenler olmuş ve etkisini görmüş fakat ben denemedim inşallah deneyenlere iyi sonuçlar verir .Selametle

Arkadaşım yazdığına birşey demiyorum yanlış anladın hani diyorlar ya araştır öyle yap iyice emin ol diye yaptığından ben bir başka arkadaştan daha doğruluğunu teyit ettirmek için yazmiştım.

bu kadar mı sadece? yanlış anlaşılmasın eksik olduğunu düşündüğümden değil sadece hep majiler zor oluyor ya..

1. mezardan toprak alınmaz. mezardaki toprak ölü enerjisi içerir. kötü amaçlı işlemler için kullanılır.
2. duanın başı nerde. sonu nerde. dua o kadar eksikki.

eksik ve hatalıdır . konu kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri