Lipstick
Banlı Kullanıcı
Merhaba arkadaşlar nasılsınız? Siteye yeni üye oldum sizlere danışıp yardım almak istediğim bi konu var aşık cin musallatı..3 aydır bu durumla uğraşıyorum hazirandan beri işkence halini aldı rüyaya giren görünen ve benimle konuşan bu varlık resmen bana eziyet etmeye başladı :/ Durum şöyle başladı ben pek rüya kabus görmezdim nadiren görürdüm birden bire gördüğüm kabuslar beni kuşkuya düşürmüştü rüyalarımda sürekli köpekler saldırıyor çeşitli tuhaf yaratıklar saldırıyor harabe yerler görüyorum kan gölü yüksekten düşme rüyada kavga etme herşey böyle başladı daha sonra ilerleyen zamanlarda varlık insan suretinde göründü daha sonrada konuşmaya başladı bi iyi konuşuyor bi kötü bana aşık olduğunu benimde onu sevmem gerektiğini söylüyor etrafımda ki insanlara özellikle erkek arkadaşım ondan ayrılmamı eğer ayrılmazsam çeşitli hastalıklar vererek ya da delirterek zarar verebileceğini söylüyor artık gerçekten canımdan bezmiş durumdayım ne yapacağımı şaşırdım anlaşma yapmaya çalıştım onunla fakat anlaşmaya yanaşmıyor geri çeviriyor dini hristiyan ben cinim istediğim zararı veririm unutma şeklinde konuşuyor beni korkutmaya çalışır gibi fakat ondan korkmuyorum zaten 3 aydır da baya alıştırdı sürekli dua okuyorum ayetel kürsi nas felak kafirun fatiha fakat ona işlemiyor hocaya gideceğim dediğimde eğer gidersen seni mahvederim diye tehdit yağdırdı gece rahat vermiyor gündüz hiç rahat vermiyor ne yapmalıyım yardım edin? Zaman zaman sinirden ağladığım oluyor bende onu sevmezsem eziyeti gösterecekmiş bana nasıl kurtulabilirim? Böyle uyuz edici bi varlık daha görmedim usandım
fftopic: Bu siteden birinin başına da gelmiş böyle bi olay. Bu varlığı başımdan nasıl gönderebilirim?