Lipstick
Banlı Kullanıcı
Merhaba arkadaşlar nasılsınız? Siteye yeni üye oldum sizlere danışıp yardım almak istedim zira aşık cin musallatıyla başım dertte :/ 3 aydır bu durumla uğraşıyorum hazirandan beri resmen işkence halini aldı çok daraldım.Olay şöyle başladı normalde pek rüya kabus görmezdim birdenbire tuhaf tuhaf şeyler görmeye başladım rüyalarımda köpekler saldırıyor acayip yaratıklar saldırıyor harabe yerler kan gölü yüksekten düşme rüyada habire kavga etme yine rüyada tacize uğrama.Bu olanlardan kuşkulanıp internette araştırdım ve gördüğüm şeylerin hepsi mevcuttu daha sonra bu varlık insan suretinde görünüp benimle konuşmaya başladı bana aşık olduğunu benimde onu sevmem gerektiğini yoksa bana zarar verebileceği yönünde tehditler yağdırıyor bi iyi konuşuyor bi kötü konuşuyor sevdiklerime zarar vereceğini özellikle erkek arkadaşıma eğer ondan ayrılmazsam onu ya delirtecek ya da çeşitli hastalıklar vererek ona zarar vericekmiş ne gece rahat veriyor ne gündüz ne yapacağımı şaşırdım artık yardım edin lütfen dua okuyorum nas felak kafirun ayetel kürsi ona işlemiyor sürekli rahatsız ediyor ondan korkmuyorum 3 aydır alıştım duruma fakat rahatsız oluyorum anlaşma yapmaya çalıştım bi kaç kez ama yanaşmıyor geri çeviriyor hocaya gidicem diye tehdit ettim gidersen seni mahvederim dedi ne yapmalıyım? Başına böyle bi durum gelen var mı akıl verin