Sayın "ash" dayanamayıp birisine anlatacağım demişsiniz fakat ben iki rüya arasında (ki aynı rüya) net ve açık olmak gerekirse 1. ilk rüyada rahatsız ediliyorum demişsiniz, 2. ayrıntı verdiğiniz anlatımda ise gri duman gibi birşey vardı diyorsunuz. Anlattığınıza göre de sürekli bazı varlıklar tarafından rahatsız ediliyorum diyorsunuz. Rahatsız edildiğinizi nasıl anladınız, yani bunu neye göre söylüyorsunuz? Sadece rüyalarda mı oluyor bu, ya da herhangi bir varlık daveti ile uğraşmanız sonucu mu rahatsız edilmeye başladınız? Benim bunları sormamda ki kasıt, Rahmani-Ruhani-Şeytani diye nitelendirdiğim 3 tip rüya vardır, şeytani rüyanın yorumu söz konusu değildir, daha doğrusu yorumlanması size bir şey kazandırmaz çünkü asıl bir rüya değildir. Geleceğinizle ilgili bir mesaj içermez, size dikkatli olmanız konusunda herhangi bir haber de vermez. Gördüğünüz rüyayı anlatımınıza dayanarak söylüyorum, siz zaten rahatsız edildiğinizi onaylatmak için anlatmışsınız gibi anlatmışsınız. Size aslında şunu sormak istiyorum; Rahatsız edilmeniz için varlıklarla uğraşmanız, uğraşmanız sonucu da geri gönderememeniz sonucu rahatsız edilirsiniz ya da yaşadığınız evde zaten bulunan varlıklar vardır, bir şekilde sizi kendilerine uğraşmaya uygun bulmuşlardır (ki bunun için ya sizin psikolojik sorunlarınızın olduğu dönemlerde sizi zayıf buldukları için rahatsız ederler ya da gerçekten psikolojiniz iyi ise, sizi rahatsız etmeleri için yine sizin bir varlık davet edip onu gönderememeniz ile alakalıdır) sizin enerjinizi emerler. Parantez içinde belirtmiş olduğum durumlar söz konusu ise, rüya gayet normal bir rüyaya benziyor siz bu rüya için "bazı varlıkların sizi rahatsız ettiğini düşündüğünüz" bir rüya olarak mı değerlendiriyorsunuz? Eğer bu durumlar varsa zaten bu rüya yorumlanamaz, bir haber niteliği taşımaz. Yok hayır normal olarak gördüğüm bir rüya diyorsanız da anneanneniz gerçekte sağ mı bana bunu da bildirin ki yorum yapılsın. Bu rüya ile ilgili yukarıda belirtmiş olduğum durumlar sözkonusu ise lütfen onları da belirtiniz haber bekliyorum ben.