Ars Goetia ve 72 Varlık

Kendi inandınız dini kanıtlarmısınız benim inandığım sirius la dalga geçiyorsunuz sirius gözle bakılıyor sesi duyuluyor antik mısırda sfenks piramitleri siriusa bakıyor ben inandığım dini size gözle gösterebiliyorum materyalle sizde inandınız dini Allahı materyalle gösteribilirmisiniz ayrıca kendisine sorun Bi herşey aklı yetiyorsa niye İngilizce yerine Arapça yazmış
Sokakta wolverine denk gelirsin derken ciddi söylüyordum.Ben otobüste kendini vampir olarak tanıtan kişilere denk geldim.Gecenin 3 ünde terlikle duvarlara vurup kendini kurtadam olarak tanıtmaya çalışan insanlarla karşılaştım...Gerçekte kurtadama benzeyen bir varlıkta görmüştüm.Anlatmak istediğim belli bir amaç uğruna davranan bir insan değildi.Gölgesinin resmini çekebildim varlığın ama bir sonraki gün telefonda fotoğraf düzenlenmişti.

Bu arada kimin neye inandığı beni alakadar etmiyor.İnandığın din hakkında tek bir noktadan bağlaman doğru değil.Her şeyi sirius a bağlamak yerine atlantis mu karıştırabilirsin.

Önceki bilinçleri unutuyoruz ama bilinçaltı unutmuyor ayrıca sadece yeniden bedenlenirken unutuyoruz. Bu bir cok mitte vardır dikkatinizi çekmiştir. Unutma şerbeti vs. olarak geçer. Her neyse, ölüm ve yeniden bedenlenme arasında kalan zamanda zaten saklı bir şey yok ama son yaşamınızda edindiğiniz deneyime göre inancınız oluşmuş oluyor. Burada ayılmadan, hicbir şey anlamadan hele de suçluluk frekansından kurtulamadan giderseniz orada yine pazarlığa oturturlar ve borç ödemek için size yeni bir cehennem simulasyonu sunulur :)

İfade ediyor. Burada zihnine gerekli bilgileri öğretirsen tekrar dünyada bedenlenmek zorunda kalmazsın. Dünya dısında çok ceşitli secenekler var. Ama gittiğinde son halin ne biliyorsa o şekilde olacaksın.

Öyle ama yukarıdaki anlattığıma göre düşünürseniz hak vereceksiniz ki dünyada her yeni başlangıç öncekinden daha zor şartlarda olur. Dünya maddeye uyumlu bir yer. Ancak görevli bir ruh burayı gönüllü olarak tekrar seçer. Onlar dünyada da zaten ayık oluyor bir şekilde ve henüz ögrenmemiş ruhlara bilgi vererek tetiklemek için düşündürmeye çalışıyorlar. Sadece öğreti yaparak da değil, tarihe yön vermiş veya ses getirmiş olaylara öncülük ederek...
Tanrılar içinse premium lulu amelu olmak yeterli. Onlar düzeni sever. Ye, iç, çalış, endişe duy, kork, ortama ayak uydur, ana akımda seyir göster. Ortalama genellemelere inan...Buradayken verilen düzene inan ki oraya gidince seni tekrar unuttursun.
Kişinin bilinçaltını bu varlıklar veya yöneticiler tamamen silemiyor mu? Zihnimize gerekli bilgi olarak ne öğretebiliriz? Sadece "evet artık reenkarne olmayacağım" demek yeterli değildir herhalde :D:D

Kişinin bilinçaltını bu varlıklar veya yöneticiler tamamen silemiyor mu?
Niye silsin karmayı nasıl yürütecek o zaman senin bilinçaltında kir pas durması lazım
Zihnimize gerekli bilgi olarak ne öğretebiliriz?
Onları siz kovalayacaksınız. Merak etmek için yola çıkarsanız sezginiz ne öğrenmeniz gerektiğini yolunuza çıkaracak. Yıllarca birikecek belki ama her seviyede yeni bir bilgi açılacak. Ben yakın zamanda kendi galaktik köken analizimi yaptırdım mesela. Ama yetmez onu da kurcalıyorum. Hiç durmadan öğrenmek, araştırmak. Her gün bilgini yeni duyduğunla sınamak kontrol etmek. İçten emin olana kadar sorgulamak gerekir. Bilinçaltı böyle öğrenir. Yoksa birkaç kez buralarda yaptığımız beyin fırtınasının çok önemi yok. Bir şey okursunuz ama işinize yarıyor mu yoksa ilginizi çekiyor sonra da kapatıp normal standart alışkanlıklarınıza geri mi dönüyorsunuz? Ama illa bir öneri verecek olsam...Eski ahitten başlayın oradaki yaratılış senaryosu ile diğer uygarlıkların kadim mitlerini kıyaslayın derim. Sonra güncelde uzayı galaksiyi araştırın, öncelikle satürn ay işleyişlerini. Arkonik yapıyı öğrenin (Aslındaen çok bilgi sahibi olunması gereken varlık grubudur) İçinize sindikçe bilinçaltınızın kontrolünü kendi elinize alma şansınız coğalır
Sadece "evet artık reenkarne olmayacağım" demek yeterli değildir herhalde :D:D
Hafife almayın o da bir niyet beyan etmektir. Akmasa da damlar. Küçük bir adımın devamı gelir.

Niye silsin karmayı nasıl yürütecek o zaman senin bilinçaltında kir pas durması lazım

Onları siz kovalayacaksınız. Merak etmek için yola çıkarsanız sezginiz ne öğrenmeniz gerektiğini yolunuza çıkaracak. Yıllarca birikecek belki ama her seviyede yeni bir bilgi açılacak. Ben yakın zamanda kendi galaktik köken analizimi yaptırdım mesela. Ama yetmez onu da kurcalıyorum. Hiç durmadan öğrenmek, araştırmak. Her gün bilgini yeni duyduğunla sınamak kontrol etmek. İçten emin olana kadar sorgulamak gerekir. Bilinçaltı böyle öğrenir. Yoksa birkaç kez buralarda yaptığımız beyin fırtınasının çok önemi yok. Bir şey okursunuz ama işinize yarıyor mu yoksa ilginizi çekiyor sonra da kapatıp normal standart alışkanlıklarınıza geri mi dönüyorsunuz? Ama illa bir öneri verecek olsam...Eski ahitten başlayın oradaki yaratılış senaryosu ile diğer uygarlıkların kadim mitlerini kıyaslayın derim. Sonra güncelde uzayı galaksiyi araştırın, öncelikle satürn ay işleyişlerini. Arkonik yapıyı öğrenin (Aslındaen çok bilgi sahibi olunması gereken varlık grubudur) İçinize sindikçe bilinçaltınızın kontrolünü kendi elinize alma şansınız coğalır

Hafife almayın o da bir niyet beyan etmektir. Akmasa da damlar. Küçük bir adımın devamı gelir.
Sizde baya eski üyesini sanirim lord of the shadows vardı eski nicki ögretmen lexor oda çok bilgiliydi benimde eksigim maji nin ve sihrine nasıl çalıştıgı baya hermetizm de denedim ama sonuç alamadim evren hakkinda ne biliyorsunuz bilgileri ocaklamı ögrendiniz yoksa benim gibi kendi ruh tekamül üne girerekmi

Sizde baya eski üyesini sanirim lord of the shadows vardı eski nicki ögretmen lexor oda çok bilgiliydi benimde eksigim maji nin ve sihrine nasıl çalıştıgı baya hermetizm de denedim ama sonuç alamadim evren hakkinda ne biliyorsunuz bilgileri ocaklamı ögrendiniz yoksa benim gibi kendi ruh tekamül üne girerekmi
Ben herhangi bir yere inisiye olmam. Bir yerlere bağlanmam. Ocaktı, cowendi, topluktu falan işim olmaz. Ben merak ederim, ararım, oturur okurum. Karşılaştırma yaparım. Denenecek bir şeyse denerim. Geçmiş bilgime takılıp önyargı yapmamaya çalışırım. Sadece bu. Ayrıca ne öğrenmek istersem bir yerden cok da güzel karşıma çıkar. Sihirli bir şey olduğu için değil, çok büyük keyifle ilgi verdiğim için

Ben herhangi bir yere inisiye olmam. Bir yerlere bağlanmam. Ocaktı, cowendi, topluktu falan işim olmaz. Ben merak ederim, ararım, oturur okurum. Karşılaştırma yaparım. Denenecek bir şeyse denerim. Geçmiş bilgime takılıp önyargı yapmamaya çalışırım. Sadece bu. Ayrıca ne öğrenmek istersem bir yerden cok da güzel karşıma çıkar. Sihirli bir şey olduğu için değil, çok büyük keyifle ilgi verdiğim için
Bir konu için özel mesaj atsam dönme şansınız varmidir

Geri