Ars Goetia ve 72 Varlık

Yani...Baal hangi versiyonuna tapıyorlarsa...

Konunun başından beri aynı şeyi vurguluyorum. Ne dikkate alırsan al aynı yere gideceksin. Matematikte bir sonuca onlarca farklı yoldan gidebilirsin gibi. Bu bir otomasyon.
İnsan bedenlenmeden önce kendisine kayıt edilmiş eğilimlere yatkın olacak, uygun zannedip seçecek.
İnsan seçtiği yolun içinde doğru olanı yapıyor zannederek avunacak.
Aklını kullanırsa sistem olduğunu anlayacak belki hepsine sahip olacak belki de hepsini bırakacak

Tekrar bedenlenme olasılığınıza bağlıdır.

Frekans her yerde zaten. Frekans derken? Ne için sordunuz?
Biz şimdi madde dünyadayız belli frekans ta titreşiyoruz kimine göre medyumluk frekans yükseldikçe oluyor ölümde dünyayla frekans aralığın düştüğünde oluyormuş yada bozulan insan ilişkileri biz titreşen madde formunda canlımıyız ruh tin frekansmı ?

bu enerjiselmi kadim tanrısal güçmü en aciz boyutlarda bizmiyiz onlara bu kadar sihirsel güç verilmişse
Dünyadaki insan geni iyi niyetle yapılmadı. Sonra da bunu yapanlarla, iyi niyetle update etmek isteyenler arasında insan sıkışıp kaldı çerez oldu. Updateler işe yaradı denebilir tabii. 4. boyutla ilişki kolaylaşıyor. İleride dünya farklı boyutu deneyimlemeye başlayabilir. Ama dünya neden standartta 3b derseniz, Burası tanrıların fiziksel çekilmesinden sonra bir enerji hasat tarlası olarak kaldığı icin metayı deneyim yeri oldu. Cennet ve cehennem dünyada bedenlenenlere simule ediliyor.

Ben sonuç aldıgım şekilde yazdım gördügüm o boyuttan buraya yani iskandinav deityleri odin vs devasa agaçlar vardı sunak gibi içinde ateş yanan şeyler koku ile çalışıyor denmişti başka nasıl çalışıyor siz uygulayıp sonuç aldınızmı
Konuları biraz ararsanız sitede bununla ilgili bilgi bulabilirsiniz. Dediğim gibi farklı şekillerde uygulanabiliyor. Kağıda yazma, vücuda yazma, havaya yazma, alna yazma vs. uzar gider...

Bu gerçekten böyleyse bunu yapan varlıklar veya yöneticiler neyi amaçlıyor? Yani sürekli reenkarne olmanın anlamı nedir? Bir üst boyuta geçmek mi veya bu döngüden çıkmak mı? Reenkarne inancım-bilgim olmadığından soruyorum.
Dün gece düşündüm biz yaratıcıyı Allah ilah Tanrı kozmik güç bir çok şeyle tanımlıyoruz melekler mikail metatron yaratıcıya hangi adla hitap ediyor siz varlıklar yöneticiler yazınca düşündüğüm şey aklıma geldi gerçekten çok enteresan geliyor hersey teayyül etmek çok zor.

Bu gerçekten böyleyse bunu yapan varlıklar veya yöneticiler neyi amaçlıyor?
İlk önce bazı işçiliklerdi. Simdi frekans hasatı aģırlıklı.
Yani sürekli reenkarne olmanın anlamı nedir?
Hep dünyada kalırsan daha çok enerji kaynağı olabilirsin
Bir üst boyuta geçmek mi veya bu döngüden çıkmak mı?
Böyle şeyler sistem kurucuların umrunda bile değil. Bunu sadece insanın ruhu amaçlayabilir yani ayrışmamış yaratıcıya bağlı parçamız
Reenkarne inancım-bilgim olmadığından soruyorum.
Bütün işi bununla kurmuşlar

Dün gece düşündüm biz yaratıcıyı Allah ilah Tanrı kozmik güç bir çok şeyle tanımlıyoruz melekler mikail metatron yaratıcıya hangi adla hitap ediyor siz varlıklar yöneticiler yazınca düşündüğüm şey aklıma geldi gerçekten çok enteresan geliyor hersey teayyül etmek çok zor.
Benim geldiğim yerde siriusun annesiydi kurt klanıydık wolverine gibi pençe takardık kürk giyer avcı yeteneklerimizi kullanırdık gidip sürüngen yılan reptilian öldürürdük onlar gittikleri heryere kölelik sistemi getirirdi onlara karşı çok savaştık hatta Bi kere sirius un yakınında küçük Bi gezegene geldiler birisine vurduk sürüyle geliyorlar aynı alien filmi gibi en son Bi arkadaşımıza sarıldı ölene kadar bırakmadı biz o şeyi 2 ye kestik zehri arkadaşımızın zırhını delip öldürüyordu sayıları çok gittikleri gezegenlerin yeraltı kaynaklarını bulur kölelik düzeni kurarlardı

Böyle şeyler sistem kurucuların umrunda bile değil. Bunu sadece insanın ruhu amaçlayabilir yani ayrışmamış yaratıcıya bağlı parçamız

Bütün işi bununla kurmuşlar
Evet umrunda olmadıklarını tahmin edebiliyorum ama sorma amacım şuydu: biz öldük ve her şeyi unuttuk diyelim o zaman yine buraya gelip zorla cennet-cehennem deneyimleyeceğiz yani bilinçli olarak bizim yapabileceğimiz hiçbir şey yok. Bu döngüden çıkmak için... o zaman reenkarne olduğunu bilmek de bir anlam ifade etmiyor.

Bir de "bütün işi bununla kurmuşlar" derken. Yani her şey unut yeniden başla anlamında söylüyorsunuz yanlış anlamadım değil mi? Orayı biraz daha açabilirseniz iyi olur.

Evet umrunda olmadıklarını tahmin edebiliyorum ama sorma amacım şuydu: biz öldük ve her şeyi unuttuk diyelim o zaman yine buraya gelip zorla cennet-cehennem deneyimleyeceğiz yani bilinçli olarak bizim yapabileceğimiz hiçbir şey yok. Bu döngüden çıkmak için... o zaman reenkarne olduğunu bilmek de bir anlam ifade etmiyor.

Bir de "bütün işi bununla kurmuşlar" derken. Yani her şey unut yeniden başla anlamında söylüyorsunuz yanlış anlamadım değil mi? Orayı biraz daha açabilirseniz iyi olur.
gelmeden önce ya karma ödemeye yada bir misyonu seçerek geliyorsun sonra o karmayı ödemeyince yada misyonu yapmayınca tekrar reankarne oluyorsun hatta dine inanırsan ölürsen öyle reankarne hiçbitmiyor yada deity laneti gibi şeyler var ölüyorsun uyanıyorsun yaptıkların terazi burcuna konuyor kalbinle beraber karma agırsa yada varsa ruhun tekrar burç seçip dünyaya geliyor uyanmak bu işte eski reankarneni dünyaya geliş amacını ruhunun hangi gezegenden evrenin neresinden geldiğini bilmeyip dinle yaşayanlar reancarnation trap I yaşicak şekilde Bi sistem var gökkube sistemi yahweh vs

Reenkarnasyon olmadan tekamül edemezsiniz. Tek hayat bunun için uygun değil.
Birde kötü yani var insanları çok dinci hale getirip bilinçlerini cinle gazdan gelen o parazit varlıklara inandırıp bilinçlerini düşürüyorlar ülkeleri savaşla parçalamak gibi Suriye Afganistan şimdide İran, işte 1 in uyanışı hepimizin uyanışı demek, o yüzden herkesin uyanması gerek

Geri