Blacklight0044
Kayıtlı Üye
Ars Goetia, içinde 72 ruhun bulunduğu ve onların özellikleri, çağrılma şekillerini barındıran bir kitaptır. Günümüzde yabancı forumlarda bu varlıklara saygı duyan, bunları çağıran ve onlardan yardım, rehberlik isteyen insanlar vardır. Ufak araştırmayla o forumları bulabilirseniz. Amacım teşvik etmek değil, sadece bilgi sahibi etmektir. Onlar da çağrı iki türlü olur, birincisi varlığı kendi içine davet etmek, ikincisi varlığı dışarıya davet etmek. İçe davet ettiğinde varlık sizinle telepati, düşünce şeklinde konuşur, dışa davet de ise isteğini söylersin ve ufak fiziksel tezahürler görürsün, mum dumanı hareketi, duvara tıklama vb. şeyler. Bu tabiki operatörlerin tecrübeleri. Ben bu varlıklara güvenilmeyeceğini söylüyorum. Çağıran kişiler bu varlıklara saygı ile yaklaşılırsa onların hiçbir problem çıkarmayacağını ve isteklerinde yardım edebileceğini söylüyorlar. Ve tecrübeleri de oldukça somut, karşılık buluyorlar. Çağırmaları detaylı inceleyecek olursak, kitapda çağrı için oldukça zor ve kapsamlı koşullar gerekli. Malzemeler, zaman dilimi vb. Ama günümüzde insanlar sadece mühür ile varlıkları çağırabileceğini ve iletişime geçebileciğini söylüyor. Ama arada bir fark var. Kitapta okültist varlıkların şekillerine kadar tarif ediyor, onları bizzat fiziksel olarak tezahür ettiriyor. Ve onlara karşı bir güç sahibi, emirlerini uygulattırabiliyor. Günümüzde ise çağıranlar bir şey görmüyor, daha çok hissel iletişim söz konusu. Belki bu ritüllerde gerekli çaba ve efor sarfedilmediğin veyahut operatörün niyetinden kaynaklanıyor. Ama bu varlıklar hapsedilebiliyorsa demek ki insan bu varlıklar üzerinde güç sahibi olabiliyor demektir. Eğer öyleyse bu varlıkların sağladığı getirileri de sağlayabilir. Para, şans, sağlık gibi. Onlara mı saygı duyulması gerek, yoksa onların mı bize saygı duyması gerek. Ve günümüzde çağıranlar belirli bir süre sonra daha yoğun temaslar yaşadıklarını belirtiyor. Varlıkların tavırları ise çok insani oluyor. Sinirleniyor, kıskanıyor bazısı ise insanı küçümsüyor gibi. Benim ise zamanında King Paimon adlı varlık ile denemelerim oldu. İlk çağırışımda çok heyecanlıydım. Başladıktan bir süre sonra kulağımda yoğun bir nefes sesi duydum. 1-2 dakika sonra korktum ve özür dileyip ritüeli sonlandırdım. Sonraki günlerde ise bazı tezahürler yaşadım. Vücuduma üflenen nefes, ve eşyaların hareketi, düşmesi gibi. Bunlar ne kadar ritüelle bağlantılı veya tesadüf bilemem. İleriki zamanlarda kan ile bir ritüel yapmıştım. Bir isteğim için. O istek de ertesi gün oldu. Enteresan bir durum, normalde olacak bir şey değil yani ama istediğim biriyle baş başa kalma durumum oldu. Başka insanlarda varken, ben de onu istemiştim. Ama sonra bu durum hayatımda en çok pişman olacağım durumlardan birine dönüştü. O günden sonra bir şey için zorlamam, elimden geleni yaparım olmazsa daha fazla çabalamam. Benim için hayırlı değilmiş derim geçerim.