annemin ayakları dizlerinden açılmaz hale geliyor.kadıncağız artık bir sabah ayağa kalkamıyacağım,korkarak uyanıyorum diyor.bizim babamızda 48 yaşında öldü.çoğu kahve fallarında büyüden ölmüş diyorlar korkuyorum tek güneşimiz annemiz...daha bekar kardeşlerim var...neyse hoca aramaya kalktık adamlar ya ölmüş oluyor ya da taşındıkları yeri kimse bilmiyor....bulduklarımızda üfürükçü ve çok ciddi paralar istiyor ne yapacağız bilemedik...annem bu siteye girdiğimi biliyor...hepinizden edindiğim duaları onunla da pylaşırım...her paylaşı sahibine dua eder
hepimizin annesi gibi
arkadaşlar annem 51 yaşında ,21 yaşından itibaren evimizde büyü buluyor...rüya gördü dün akşam.elime hurdaların arasındaki bir boşluktan 9 yaşlarındaki bir çocuğun,siyah ,yırtık pırtık,delik ve bağcıklarından birbine bağlanmış aykkabılarını alıp bir boşluğa hızla attım ve uyandım ne demekki acaba dedi...ve sitedeki arkadaşların bize yardımcı olmazmı bir danışalım bakalım dedi...benim ricam bugüne kadar bize ve evimize yapılmış olan büyüleri bir suya ya da tasa getirecek ,sonra koruma yapacak bir ilim sahibi bulmak...şimdiden teşekkür ederim....