"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arkadaşlar...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Tami
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tami

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar aranızda Wiccan olan varsa bana bu konuyla ilgili bilgi verebilir mi? Ben yeniyim aslında çok yeniyim mesela nasıl başlayacagım hangi büyülerle başlayabilirim... Yani bana temel şeyleri ögretebilecek birine ihtiyacım var burada eminim çok yetenekliler vardır. Onlardan yardım istiyorum lütfen yardım edin... :)

senin büyü değil enerji meditasyonları yapman lazım :D
helebi evreni tanı enerjini bil üstünde geliş ondan sonra büyülere geç kendine bi zarar vermek istiyosan başka tabi :D

İstediğiniz konular hakkında yeterince bilgi mevcut sabit başlıklardan yada arama kutusundan bulabilirsiniz. :)

sen büyü öğrenipte ne yapmayı planlıyorsun büyü yapmak öyle her babayigidin harcı değildir mazallah yanlış olur hem kendine zarar verirsin hemde yaptığın kişiye boşver büyüyü hem dinimizde yasaklamış büyü işini

Bakın ne demek istediğinizi anlıyorum ama zaten bu konularla içli dışlıyım. Sadece hangi büyü nerede kullanılır? Hangi malzemeler kullanılır ve ne yapmak gerekir sorularına yanıt bulamıyorum...
Dinimizde de yasak oldugunu biliyorum...
Ama yetenegimde var bu yüzden arkadaşlarımın bana taktıkları lakap " Cadı! "
Sadece bu konuda profesyonel olmak istiyorum... :) Umarım anlatabilmişimdir...

Sevgili Tami sana cevap veren arkadaslarin tum söylediklerine ilave olarak cadilik (wiccan)´lik bir din ile alakali degil, bir yasam bicimi felsefesidir. Buyu dedigin sey sadece senin evren ve enerjin ile gerceklesen bir aractir, olaydir ve o bahsettigin buyulerin ve aradigin sorularin cevabini ancak bu felsefeyi gercek anlamda yasamaya baslayip anlamaya basladiginda zaten cevaplari bulabileceksin zamanla.

Isikla...

Sevgili Tami sana cevap veren arkadaslarin tum söylediklerine ilave olarak cadilik (wiccan)´lik bir din ile alakali degil, bir yasam bicimi felsefesidir. Buyu dedigin sey sadece senin evren ve enerjin ile gerceklesen bir aractir, olaydir ve o bahsettigin buyulerin ve aradigin sorularin cevabini ancak bu felsefeyi gercek anlamda yasamaya baslayip anlamaya basladiginda zaten cevaplari bulabileceksin zamanla.

Isikla...

İşte bende bununla ilgili daha fazla bilgi istiyorum nedense her bir şey ögrendiğimde daha fazlasını ögrenmek ve daha fazla güçlenmek geliyor içimden ama bir sorun var bunkları bana ögretebilecek biri yok sizden bu konuda yardım istiyorum. :)

Arkadaşlar aranızda Wiccan olan varsa bana bu konuyla ilgili bilgi verebilir mi? Ben yeniyim aslında çok yeniyim mesela nasıl başlayacagım hangi büyülerle başlayabilirim... Yani bana temel şeyleri ögretebilecek birine ihtiyacım var burada eminim çok yetenekliler vardır. Onlardan yardım istiyorum lütfen yardım edin... :)

İstediğiniz şey büyü yapmaksa bunun için wiccan olmanıza gerek yok.Hatta bazı ufak şeyler için cadı da olmanıza gerek yok.Wicca bir dindir,bu inanca mensup olanlara wiccan denir.Cadılık ise bir yaşam biçmi ve feslefesidir.Bir wiccan büyü yapmak zorunda değildir,yani anlayacağınız wiccan olmak için maji sanatıyla ilgilenmek zorunda değilsiniz.Sorunuzu soralı 3 yıl olmuş,bu üç yılda siteye uğruyorsanız sorunuzla alakalı pek çok yeni konu ve paylaşımın eklenmiş olduğunu göreceksiniz.Sitede izlenecek yollardanokunabilecek kaynaklara,dinlenebilecek müziklere kadar herşey mevcut.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri