"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arkadaşlar lütfen yardımcı olabilir misiniz :/

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan caglar34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

caglar34

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba.
Yaklaşık 3 haftadır telepatiyi uyguluyorum sevdiğim kişiye. Telapati uygularken beynimde birşeyler olduğunu hissediyorum bazende anlık kasılmalar oluyor vicudumda. Ama işin garip yanı telepati anı sonrasında hep beynimde o enerji benimleymiş gibi. Her an her dakika sevdiğim kişiyi düşünüyorum. Bu işin telepatiyi güçleştirdiğini duydum. Zihnimde hapsettiysem onu ben mesajlarımı nasıl gönderebilirim ? Daha önemlisi ben sürekli onu düşünmekten nasıl kurtulabilirim ? Acaba benim düşündüğüm an oda mı beni düşünüyor lütfen yardımcı olun. Çıkmazdayım sanki

Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba.
Yaklaşık 3 haftadır telepatiyi uyguluyorum sevdiğim kişiye. Telapati uygularken beynimde birşeyler olduğunu hissediyorum bazende anlık kasılmalar oluyor vicudumda. Ama işin garip yanı telepati anı sonrasında hep beynimde o enerji benimleymiş gibi. Her an her dakika sevdiğim kişiyi düşünüyorum. Bu işin telepatiyi güçleştirdiğini duydum. Zihnimde hapsettiysem onu ben mesajlarımı nasıl gönderebilirim ? Daha önemlisi ben sürekli onu düşünmekten nasıl kurtulabilirim ? Acaba benim düşündüğüm an oda mı beni düşünüyor lütfen yardımcı olun. Çıkmazdayım sanki

Telepati ile şunu bilmenizi isterim telepati sevdiğiniz kişiyi kendinize bağlamak isterseniz ve uygulamaya başlarsanız sizde ona bağlanırsınız.Telepati çift taraflıdır aranızda bağ oluşur.Her dakika onu düşünmeniz bu yüzdendir.

Meditasyon yapmanızı tavsiye ediyorum.Meditasyon ile rahatlarsınız o kasılmalarda kurtulursunuz ve daha iyi uygulama yaparsınız.Gelişirsiniz. :)

Diğer bilgiler forumda mevcut. :) Yeni üyede sayılmazsınız 17 mesajınız var araştırmadan konu açmayın. :)

Yanlış anlamıyorum demi. Oda beni düşünüyor hissediyor. Benim ona iletmeye çalıştığım mesajları alıyor ? Yani bu yaşadığım durum normal diyorsunuz. Ve 17 mesaj göremedim ben :/

Yanlış anlamıyorum demi. Oda beni düşünüyor hissediyor. Benim ona iletmeye çalıştığım mesajları alıyor ? Yani bu yaşadığım durum normal diyorsunuz. Ve 17 mesaj göremedim ben :/

Onun sizi düşündüğünü yada ona iletmeye çalıştığınız şeyleri alıp almadığını ben bilemem.Siz devam edin.Zaten başarılı olup olmadığınız belli olur bir süre sonra. :)

17 mesaj derken farklı farklı konularda tam 17 mesaj yazmışsınız.Forum kurallarında araştırmadan konu açmayınız yazıyor. :)

Sevdiğiniz kişiyi sürekli düşünmeniz, normal. Karşılıksız bir aşk ilişkisi ise, tutkuyla bağlanmış olabilirsiniz. aşk hayatımızda ki en yoğun duygulardan birtanesi. Telepati yapmak ciddi anlamda zordur. eğer başara biliyorsanız kendi duygu ve düşüncelerinizi iletebilirsiniz. Onun duygu ve düşüncelerinide alabilirsiniz. sizin onu sürekli düşünmeniz telepati yaptığının bir göstergesi değil, ona tutkuyla bağlı olduğunuzun bir göstergesidir. eğer Karşı taraftan bir sinyal alırsanız, o zaman telepati yaptığınızı anlarsınız. Telepati, herhangi bir makina olmadan yapılan bio iletişim aracıdır.

Sevdiğiniz kişiyi sürekli düşünmeniz, normal. Karşılıksız bir aşk ilişkisi ise, tutkuyla bağlanmış olabilirsiniz. aşk hayatımızda ki en yoğun duygulardan birtanesi. Telepati yapmak ciddi anlamda zordur. eğer başara biliyorsanız kendi duygu ve düşüncelerinizi iletebilirsiniz. Onun duygu ve düşüncelerinide alabilirsiniz. sizin onu sürekli düşünmeniz telepati yaptığının bir göstergesi değil, ona tutkuyla bağlı olduğunuzun bir göstergesidir. eğer Karşı taraftan bir sinyal alırsanız, o zaman telepati yaptığınızı anlarsınız. Telepati, herhangi bir makina olmadan yapılan bio iletişim aracıdır.

Yanlış biliyormuşum demek ki. :) Bir yazıda okumuştum.Telepati ile birisini kendine bağlamaya çalışırsan sende ona daha çok bağlanırsın diye. :)

Teşekkürler. :)

Çünü olmayacak birşeyi oldurmaya çalışırsan bu takıntı haline gelir. Beyin 21 içinde programlanır. Eğer bir şeyi 21 gün yaparsan o artık gerçeğin olur. İYİ veya kötü alışkanlık kazanmanın yolu budur. Eğer 21 gün sağlıklı uyursanız bu artık alışkanlık olur. eğer 21 gün sağlıksız bir uyku uyursanız artık uyku düzeniniz buna alışır. yemek yeme, davranışıda böyle. Genelde aşk konusunda bana kişileri hipnoz altında beyinlerini yeniden programlıyorum. Sağlıksız aşk hayatlarını düzenliyorum. 21 gün yerine bir gün sürüyor hipnoz olduğu için.

bırakın telepati ile bir kişiyi kendinize bağlamayı, çok özel ritüellerle bile bu çok zor. Yüzlerce kuralı var. Çağımızın yeni büyücülüğü kişisel gelişim ve new age sağolsun. çekim yasası, meleklerle konuşun, telepati yapın enerji topu yapın ve sevdiğinize gönderin diyor. Yani moder maji yapmaya çalışıyorlar. hani büyü yapmak sözüm ona günahya, en iyisi buradan kıvıralım diye her bulduklarına insanların en çok önemsediği aşk konusunda etkilemeye çalışıyor. Majinin konusu ile diğerlerinin konusu ayrı, içeriği ayrı, pratikleri ayrı. Bilinaçaltı düzenleme, çakralar, aura, haberleşme araçları vs vs bunlar bir majisyeninde bilmesi gereken konular. Yani herkesin aslında bilmesi veuygulaması gereken konular.

Fakat telepati başka bir şey, maji başka bir şey. eğer işin içinde kadere müdehale, özgür iradeye müdahale, var ise bu majisyenliğin konusudur. Telepati de bu yoktur. Bir davranış değişikliğine sebep olmaz. Yani bir kimseyi bir kimseye bağlamaz. Sadece bio iletişimdir.

Başaranlar var ama. Bende ona ulaştığımı hissedebiliyorum. zihin gücüyle yapılan bişey bu. tabi karşılıklı ilgi varsa birşeyler olması olağandır kanaatimce. Hiç tanımadığın birini kendine aşık edemezsin. Bir geçmişin olması gerekir onunla.

Geri