"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arkadaşlar lütfen bir bakın bu nedir ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan asilbey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

asilbey

Kayıtlı Üye
Arkaşlar annem babam 20 yıllık evli. İlk evlendiklerinde yünden yatak vs yaparlar bilirsiniz.Annem pek kullanmamış yün döşekleri.Bu sene yıkatmak için götürdük.Dedem ninem halam beraber yapmışlar yatakları.Yünün yüzünü annem çıkarttığında içinden iki yün parçası birbirine sarılmış şekilde çıktı annem bana gösterdi.Resimleri yükledim atayım bir yardımcı olun arkadaşlar.Ne yapmalıyız şimdi.Bilenler bakarsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim arkadaşlar.Albüm olarak attım link.

http://imgur.com/a/ZERBX

Bildiğim kadarıyla yeni evlenen çiftlerin yatağına birbirlerinden ayrılmasınlar, aralarına bir şey girmesin diye yapılır. Anadolu'da bazı yerlerde hala vardır bu adet. Tam da büyü amaçlı yapılmaz aslında. Amaç çifti korumak, huzursuzluklarını engellemektir. Zaten yeni evlenen çiftin yatağını ailenin kadın üyeleri beraber hazırlar ve hep "Allah ayırmasın" dualarıyla hazırlanır yatak. Kötü bir amaç yoktur. Pek de ritüel yapılmaz.

Geri