"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arkadaşlar genel olarak cogu insan adına yardım istyorum

marti_pars99

Kayıtlı Üye
cogu insan burada deneyimsiz bende dahil bizim yapabileceğimz sevdiğin insanı celp etme konusuyla ilgili yardım edebilir misiniz eminim cogu insan merak ediyor herkes herseyi yapıp zarar gormemiş olur bu sayede..

isra suresi ayet 110-111 bir defa oku ve sevdiğine konsantre olup onun seni sevmesini dile ardından yüzüne üfle..

burası havvas bölümü olduğu için bu yöntemleri yazdım ama daha değişik yöntemler var..sadece saf büyü gücüne dayananlar ve ben onları tercih etmenizden yanayım..

110.De ki: "(Rabbinizi) ister Allah diye çağırın, ister Rahman diye çağırın. Hangisiyle çağırırsanız çağırın, nihayet en güzel isimler O'nundur." Namazında sesini pek yükseltme, çok da kısma. İkisi ortası bir yol tut

111."Hamd, çocuk edinmeyen, mülkte ortağı olmayan, zillet ve acizliğin gerektirdiği bir yardımcıya ihtiyacı bulunmayan Allah'a mahsustur" de ve O'nu tekbir ile yücelt.

İsra suresi 110 ve 111. ayetlerinin meali

Geri