Arkadaşlar büyümü var nazar mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Garippsişik

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar ben eskiden çok ama çok fazla derecede psişiklikler yaşadım şuan daha fazla .(Düşünce okuma ,Enerji aktarımı ,Düşünce aktarımı) Ve artık beni tüketiyor .Her an beynim okunuyor hissi .Okulda evde sokakta bir şeyi aktarmadan yapamıyorum ve bir çok şey.Eskiden çok çıkma teklifi alırdım enerjiktim bu aralar yeni okulumda hiç çıkma teklifi eden olmadı sevgili istiyorum hatta sevgili lafını duyunca depresyona giriyorum.Enerjiyle alakası var mı herkesin çirkin kızların onun bunu. Sevgilisi var deli olucam.Güzelim çok da ayrıca kendim olamıyorum bir gücün etkisi altında gibiyim psikolağa gidiceğim en yakın zamanda.
 
Psişiklik yaşamak diye bir terim de ortaya atıldı ya ne diyeyim. Neden parapsikolojik olaylar yaşadım değil?
Gençler artık sorumluluk taşıyamadığı için enerjileri de taşıyamıyorlar, kaldıramıyorlar ve yıkılıyorlar. Bu çürük nesil sağlam yere basmayı öğrendiği zaman dertleri de bitecek. Ama bunu nasıl başaracaklarını ben de bilemiyorum, yoksa söylerdim. Psikoloğa filan gitmeye hiç gerek yok. Sağlam, gerçek dostlar edinin kafi. Bir de Türkçe kursuna gidin. Herşey kendini doğru ifade edebilmekle başlar.
 
Yazdıklarının, neredeyse hepsinin istemediğin olumsuz şeyler olduğunu farketmelisin. Sorunlarını tabikide belirlemen güzel bir şey şimdi ise kendine bir yön vermen gerek, bunu senden başka kimse yapamaz. Hayatından ne istiyorsun diye kendine sor ve şimdiden kendine bir coşku ver, coşku karizmadır, güzellik, sağlık, mutluluktur. Coşkunu geri getir ve sadece istediklerini düşün, hayaller gerçeklere dönüşür bunu da unutma dostum :)
Ayrıca bu enerji aktarmalarını yapabilmen yine iyi bir şey, çünkü bu şey insanlara verilen lanet gibi bir şey olarak düşünülse de aslında çok değişik bir hediyedir.
Umarım çok mutlu, huzurlu sağlıklı, başarılı ve iyi olursun. :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst