Derman Baba
Kayıtlı Üye
oooo süpersin hemen bakıyorum teşekkür ederim"BERHATIAH: ANCIENT MAGICK CONJURATION OF POWER" adlı kitapta geçiyor bu isimler. İnternette pdf halde bulunuyor. Orada daha fazla bilgi bulabilirsin.
isim benzerliği var sanırım o değil baktım"BERHATIAH: ANCIENT MAGICK CONJURATION OF POWER" adlı kitapta geçiyor bu isimler. İnternette pdf halde bulunuyor. Orada daha fazla bilgi bulabilirsin.
"BERHATIAH: ANCIENT MAGICK CONJURATION OF POWER" adlı kitapta geçiyor bu isimler. İnternette pdf halde bulunuyor. Orada daha fazla bilgi bulabilirsin.
Ne demek istiyorsun?Cöçdün mü işi
Bakıyorum ama o berhetiyyenin isimlerinden olmayanlarda var acaba bu isimler nasıl davet edilir nasıl kullanılır bir fikriniz varmı ?Berhetiyye isimleri bunlar faziletleri büyük kullanması zordur derler
Bilgim olmadığı için yorum yapmak istemiyorum açıkçası ama havas konularına bakabilir veya başka havas sitelerinde araştırma yapabilirsinizBakıyorum ama o berhetiyyenin isimlerinden olmayanlarda var acaba bu isimler nasıl davet edilir nasıl kullanılır bir fikriniz varmı ?
yada bu sayfa yarım berhetiye yarım başka isimler ne yapılmak yada ne için bu kadar isim bir araya gelmiş olabilir dersiniz