"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arkadaşlar bu konuyu okuyup sizinde başınıza geliyor mu yazarmısınız?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan JuMPeR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JuMPeR

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Sorunum belki çok garip gelebilir ama çıldıracağım artık. Müslümanım Allah'a inanıyorum...

Sorunum şu: Bazen kendimi tutamayarak, istem dışı olarak, durdurulamaz bir şekilde, tövbe haşa, Yaradana küfür vari hakaretler çıkıyor ağzımdan ve içimden duyuyorum ve ne kadar kendimle cebelleşsemde o an durduramıyorum. Bunun nedeni nedir? Sadece bende mi oluyor yoksa aranızda hiç başına gelenler var mı ? Yani cinni veya ruhani varlıklarla ilgisi olabilir mi? Lütfen yardım. :offtopic:

Bana kalırsa o tür varlıklarla alakası yok. Kafanızda fazla büyütmeyin, unutmaya çalışın, geçecektir.

İnsan bazen bunalıma giriyor kendi kendine ve suçu Yaratanda buluyor sanki ve hakaret etmeye başlıyor bu sefer. Sonra da bir iki dk geçince tekrar Allah'dan af diliyorsun. Bu çok doğal bana da oluyor.

Bazen bana da oluyor, sıkıntı yapma derim. Sebebi bilinçaltı vs... ile ilgili olabilir. Ama kafanda büyütme derim. :)

Evet olan bir şey ve başkasında da olduğuna gerçekten sevindim yani yanlış anlamazsanız :) Çok kötü hissediyordum çünkü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri