"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arkadaşlar bu hatadan nasıl kurtulacağım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan eletan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eletan

Kayıtlı Üye
Yav arkadaşlar işte dediğim hata buydu. Valla bıktım yav yardım edin nasıl kurtulacağım bu virüsten. Benimle dalga geçen arkadaşlar bu hatayı çözmeme yardımcı olur belki.

Bu saçma sapan şey ne böyle ya ? Ne zamandan beri bilgisayarınızda hangi programla birlikte geldi daha detaylı bilgi verin lütfen.

-Sevgi ve Işıkla...

-Yüklenen son programları silerek.

-Virüs tarama ve temizleme çalışması yaparak.

-Sistemi bir kaç gün öncesine geri yükleyerek.

-Format (Garanti çözüm)

Buradan yazacaklarımın tam yardımı olur mu bilemem. Pencere+R tuşu ile çalıştırı açın. Msconfig yazın ve onaylayın. Başlangıç ve hizmetlerde daha önce görmediğiniz hizmetleri kapatın. Acayip isimde olan uygulamaları kaldırın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın. Sistem geri yükleme açıksa dosyayı açmadan önceki zamana geri yükleyebilirsiniz. Onun dışında, combofix kullanmanızı öneririm. Eğer bunlar çözüm olmazsa comodo firewall yüklemenizi öneririm. Sistemin hareketlerini inceler ve korur. İzinsiz işlemlere engel olur. En kötü ihtimal format atarsınız. Sevgiler.

Teşekkürler arkadaşlar. Ben bu konuyu dünde açmıştım ama cevap bulamamıştım. Zaten şakayıda sevdiğim bir arkadaşım yapmış öğrendim :)

Bunu yapmak çok kolay bazen ben de yapıyorum. Bilgisayarının arama kısmına .vbe (noktayla birlikte)yaz çıkan sonuçları sil.

Bir bilgisayarcı olarak. yüklediğin programlardan,program güncellemelerinden veyahut girdiğin sitelerden bulaşmış olabilir. Bazı virüsleri programlar silmiş gibi gösterir ama silmez. En iyisi format at..

Arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkürler format attım düzeldi bilgisayar. Umarım birdaha böyle bir hata ile karşılaşmam :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri