file
Kayıtlı Üye
Çok teşekkür ederim. Kesinlikle tutarlı bir yorum.Merhaba,
Yakın zamanda hissettiklerinizin karşılığını iyi ya da kötü alacaksınız. Beğendiğiniz kişinin kadınlara bakış açısı oldukça güzel. "Kadın baş tacıdır, herşeyin en iyisine layıktır" mantalitesinde biri. Ancak bu kişinin içsel bir sorunu var gülmeyi pek sevmiyor, gülse de karşısında ki insanı samimiyetine pek inandıramıyor. Özellikle boyun bölgesinde bir ben var ve bu ben onun aura koruyucusu olarak yerini almış. Yaklaşık 1,5 ya da 3 yıl önce bir ayrılık yaşamışsınız ve bu kişiden direkt-dolaylı yoldan bir mesaj alacaksınız. Kararsız kalmamalısınız ve geçmişi asla unutmamalısınız. Beğendiğiniz bu kişinin ise görüştüğü biri var ancak 47 gün içerisinde karşı taraftan (kız) kaynaklı muhabbetleri sona erecek. Doğru zaman ortalama 2 ay içerisi...
Saygılarımla.
Merhaba,@Lords Of The Shadowswuhuuuu tarot yorumu yaptırdım yapanı da gördüm hatta bi grubumuzda var bi sosyal medyada benim tarot ilgi alanım değil olmadı da lakin bu şekilde arkadaslardan yorum duyduğum olmamıştı ( daha öncelerde ücretli yüz yüze baktırdıklarım dahil )
siz baya günü dahi vermişiniz. Katina destesi de yorumluyor musunuz ?