Merhabalar, öncelikle bir şeyi kalpten isteseniz tabiki olur, özellikle ne yapmanız gerektiği konusunda yardımcı olamasamda, zamana bırakmayı ve içinizi ferah tutmanızı tavsiye edebilirim.Fazla üstüne düştüğünüzü de belli etmeyin karşı tarafa bazen bu ters etki yapabiliyor. Sevgiler ?Arkadaşlar ben birisinden hoşlanıyorum hemde çok.Hayatımda daha önceden sevdiğim değer verdiğim insanlar elbette oldu ama birisinin benim hayatımda olmasını hiç bu kadar kalpten istememiştim.Dualar ediyorum her gece Allah'a.O ondan hoşlandığımı biliyor ama arkadaş kalmak istediğini söyledi.Ben fikri değişsin diye dualar ediyorum kötü dualar değil kuranı kreimden ediyorum sizce başka ne yapmalıyım ne gibi dualar okumalıyım gerçekten bana yardım edin çok kalpten istiyorum.
ah ah zaten hiçbir iletişimimiz yok şu an sadece hoşlandığımıbiliyor onuda dayanamayıp itiraf ettim ordan biliyor konuşmuyoruz yani nasıl belli ediyimSevgili dere
Merhabalar, öncelikle bir şeyi kalpten isteseniz tabiki olur, özellikle ne yapmanız gerektiği konusunda yardımcı olamasamda, zamana bırakmayı ve içinizi ferah tutmanızı tavsiye edebilirim.Fazla üstüne düştüğünüzü de belli etmeyin karşı tarafa bazen bu ters etki yapabiliyor. Sevgiler ?
bilinçaltımı neden temizleyeyimki birini seviyor ve istiyorum dualar ediyorum yani belki olacak ama bilinçaltı temizleyince sevgim biter mi?düşün, biri seni çok seviyor ve çok istiyor ama sen onu istemiyorsun ve diyorsun ki arkadaş kalalım... bazen iki kişi birbirini ister ama yine olmaz. bazen şartlar alabildiğine kötüdür, bir araya gelmemeniz için her türlü engel vardır ama olacağı vardır ve olur. ben hem bilinçaltı kalıplarımızla kendi kendimizi engellediğimize hem de bazı durumlarda nasibe, teslim olmamız gerektiğine inanıyorum ve ikisine birden inanmak çoğu kez kafamı karıştırıyor ama tavsiyem şu: bilinçaltını ne şekilde temizleyebileceğine inanıyorsan o şekilde bir yöntemin peşine düş ki bu da bence türlü dermanlardan biridir, Allah her derdin dermanını vermiştir. ondan sonra bu kişiyi tekrar isteyecek misin yoksa karşına frekansına göre biri mi çıkacak bir bak.
Kırmızı çizgi dedikleri bu bak işte duayla hayır cevabı alınca da başka türlü sahip olmak istiyorsun.vefkler hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar
Anladımah ah zaten hiçbir iletişimimiz yok şu an sadece hoşlandığımıbiliyor onuda dayanamayıp itiraf ettim ordan biliyor konuşmuyoruz yani nasıl belli ediyim![]()
yok dua ya neden hayır cevabı olsunki ben dua etmekten vazgeçmem sadece vefkler hakkında düşüncelerinizi merak ettimKırmızı çizgi dedikleri bu bak işte duayla hayır cevabı alınca da başka türlü sahip olmak istiyorsun.
umudunuzu kaybetmeyin sevginin yaşımı olur illa bir insanı değil gökyüzünü sevin yıldızları sevin kuşları ve çiçekleri sevin ama yeterki sevin hayat daha güzel böyle sevgiler![]()
ahahaha nedenki aslında size umut vermek için yazmıştım??Seni görünce sevmekten sogudum vala
Senin gibi olmak istemiyorm ben yaa![]()
bilinçaltı temizleyince ne oluyor biraz bilgilendirirmisiniz sevgimden vazmıgeçiyorumEvet aynen ben de
Bu kadar olsun diye koşullama kendini yukarda @yay ın mesajı gayet açıklayıcı ve faydalı, önce bilinçaltını temizle, sonra da ne istediğine karar ver.
çok çok güzel konuşmuşsun zihnim açıldı teşekkür ederimKalpten istenirse kaderde zaten taktir edilmiş demektir. Sonradan-isteme-ilizyonu esasına dayanır ve önceden taktir edilen işlerin ön alametidir. Bir zuhurattır. Dua bu yüzden kaderin anahtarıdır.
Neden dua kaderin anahtarıdır? Çünkü insan dua etmeden de birçok isteğe sahiptir zaten. Ama dua ederek istediği belli şeyleri yüzeye çıkarır ve o istediği şeyler hakkında evrenin bişeyler yapmasını talep eder. Dua, istekleri pasif süreçten aktif sürece geçiren ve evreni bişeyler yapmaya teşvik eden bir bilinç duzeyidir.
Allah vermek istemeseydi istemeyi vermezdi. Yani bu basit ritueli tavsiye etmezdi.
bilinçaltı temizleyince ne oluyor biraz bilgilendirirmisiniz sevgimden vazmıgeçiyorum
nasıl yapacağım peki bunu önerebileceğiniz bir kaynak varmıGerçekten sevip sevmediğini anlarsın, neden O'nu istediğini, yani doğru kişiyi sevme ihtimalin artar bilinçaltının karıştırırsan birazcık.
nasıl yapacağım peki bunu önerebileceğiniz bir kaynak varmı