"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arkadaşima yardim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan carsamba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

carsamba

Kayıtlı Üye
Arkadaşımla erkek arkadaşının arası okadar iyiyken sevdiği 1 haftadır sebepsiz yere ona çok kötü davranıyormuş. Sevdiğini söylüyormuş ama arkadaşımıda ölesiye üzüyormuş ve sonrada asla pişmanlık ifadesi göstermiyormuş. Arkadasımın interneti olmadıgı için benden yardım istedi. acaba 1 hafta öncesine kadar cok iyi olan bu cocuga 1 haftada ne diğişiklik olmuş olabilir. onu tekrar arkadasıma baglayacak ne yapılabilir.

Zorla güzellik olmaz diyorum :) İnsanı kendi nefsi ve iradesi dışında onu yönlendirmek doğru değil.

Ne olmuş olabilir?
Başka birinden hoşlanmaya başlamış olabilir.
Artık eskisi gibi duygularını arkadaşınıza karşı hissetmiyor olabilir.
İlişkisini bitirmeyi düşünüyor bile olabilir.
Herşey olabilir. Bencede zorla güzellik olmaz.

Bazen insanlar ne istediklerini tam olarak bilmezler.. Bazen her sey bir anda anlamını yitirir... Bazen insan gerçekten ne istediğini sorgular...

Ne kadar sure birlikteler bimiyorum ama belkide uzun bir sure paylasımdan sonra ilişki monotona bağladı ve sonlandı..

Belki baska birinden hoslanmaya basladı ve bunu dile getirememenin sıkıntısı ile vicdanen rahatsız oluyor. Aynı zamanda bitirmek de istediğinden bir ikilem içerisinde bogusup duruyor..

Belki arkadasının ona sevgisini gosteremediğini dusunuyor...

Belki arkadasının bu zamana kadar "tahammul edebilirim" dediği bir ozelliğine artık tahammul edemeyecegini anladı..

Ama kiz arkadasim ayrilmak istiyomusun diye sordudugunda asla diyormuş kiskaniyormus onu. Ama kendi sevgi göstermiyormuş.

Pişman olurda bir gün dönersen bana geri
Gönül kapım açıktır çalmadan gir içeri
Yazıp msj atabilir:)
''Zorla Güzellik Olmaz''

5 dk da değişir bütün işler.. Tabi hiç bişey yokken değildir muhakkak vardır bişeyler. Çocukla bu konu hakkında konuşsun kahine gerek yok.

Geri