"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arkadaşıma büyü yapılmış

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Clavery
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Clavery

Banlı Kullanıcı
Merhaba gizlimabet ailesi.Yardımlarınızı ihtiyacım var.

Tanıdığım bayan bir arkadaşım var yani ablam olur kendisi.Birileri bununla uğraşıyor.Büyü yaptırmışlar bunun için evlenmesin arkadaşları olmasın okuyamasın diye ve şuanda aynen o durumda.Teyzesi birisine gitmiş.Adam kitap üzerinden bakıyormus bu tür büyü varmı yokmu işlerine ve kitabı actığı gibi kapamıs ben buna bakamam bu papaz'ın işi demiş.Papaza gitsin o kız demiş.İki dinde büyü yapıldığını söyledi bana hristiyan ve müslüman olarakdan.Ayrıca önceden evinde düğümlenmiş ip bulmuş ama ne olduğunu bilmiyormuş bu ipi suya atmış.

Bana anlattıkları bunlar.Büyü ile bilgim olmadığı için sizlerin bilgilerine sığındım.

Şimdiden teşekkür ederim hepinize :)

İki dinde büyü neymiş yav?? Mabed sahiplerinden bakım yapmasını isteyebilirsiniz. Ama bence üfürmüş :D Kitapdan bakmak, ben bozamam bunu papaza git demek nedense saçma geldi bana... Bozulmayacak büyü yoktur.

Düğümlü ip konusu kafamı karıştırdı. Kısmet bağlamak için yapılır genellikle. İşlerinin yürümemesi, kısmetinin kapanması gibi kara büyülerde kullanılır. O olmasa adam tamamen sallamış diyecektim. Ama kitaptan bakmak diye bir yöntem duymadım ben. Hele ben bunu bozamam git başkası bozsun demesi tamamen saçmalık. En kötü ihtimalle bir vefk yazıp göndermesi gerekirdi. Gittiği hoca! üfürükçüymüş :D

Yillar önce bir hocaya vb. gitmistik, Kuran Kerimi veya buna benzer bir kitabi acti birseyler okudu.
Sende su su var diye bazi seyleri anlatti.

Sevgili ahya böyle bişey hiç duymadım gerçekten... Kitaba bakıp da bişeyler olduğunu söylemek tuhaf geliyor. Tıp kitabı değil ki şuranın ağrımasının sebebi şunlardan meydana gelir diye bi açıklama olsun...

Sevgili Aysaman,
bir cok kez gittim/k söyledikleri yillar sonra kendim tarafindan teyit edilmistir. Böyle kitaptan bakan iki kisi taniyorum, bir tanesi yillar önce vefat etti.
Inanilmasi güc bir sey ama kendimde cok tuhaf karsilamistim.....

Sevgi ve isikla

@Clavery
Söylediğiniz bayanın üzerinde farklı türlerden büyü olabilir.
Birisini müslüman bir düşmanı, birisini hristiyan bir düşmanı da yaptırmış olabilir.
Kişinin üzerinde farklı türden büyüler olabilir.
Aynı kişi farklı yöntemlere başvurup, işi sağlama almak istemiş de olabilir.
Üzerinde büyü olup olmadığını öğrenmek için yule adminimize bakım yaptırabilirsiniz.

@ahya
Kurana bakıp okuma yapanları bende duydum.
Kimisi bir kitaba bakar, kimisi suya bakar, kimisi de vücutta bir uzva bakabilir.
Tırnak üzerine mürekkeple yazıp ondan okuyanda var.
Herkesin yöntemi farklı.

Mesela bende bir aralar fal bakıyordum.
Bende fotoğrafa veya karşımdaysa yüzüne bakarak kişiye bilgi verirdim.

Bizim burada bir falcı var mesela.
O da sadece başını başına değdirerek fal bakıyor.

Farklı farklı yöntemler olabilir. Bu konuda şüphe etmeyiniz.
Yeter ki kişide yetenek olsun, kullandığı araç önemsizdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri